Winveilingen.nl 4.75/5 (48)

Winveilingen is een van de grotere centenveilingen van Nederland en België. Plezier, eerlijkheid en originaliteit zijn de kernwaarden van Winveilingen. De centenveiling is sinds 2016 actief en veilt onder andere smartphones, tablets, televisies en andere gadgets. Winveilingen biedt:– 24/7 mogelijkheid tot mailcontact- Koop een product als je de veiling niet hebt gewonnen- Verzending binnen 5 dagen na veilingwinst- Hanteren 3 soorten veilingenAlle ervaringen & reviews van klanten met Winveilingen tot nu toe:

Ervaringen

 1. Nelleke1985 zegt

  Ik vind het een super site met heel veel mooie spullen ☺ vind het ook heel spannend als de seconden aftellen om te kijken of je het dan gewonnen hebt of toch net op het laatste moment overboden bent 👍☺

  5/5

  5/5

 2. zegt

  Mooie en duidelijk website. BIj aanmelding meteen 40 gratis biedcredits zodat je meteen aan de slag kunt. Geweldig aanbod en veel keus!

  5/5

  5/5

 3. zegt

  Prima veilingsite, ook wat betreft service. Afgelopen week 2 maal een storing gehad met mijn account, behalve welgemeende excuses ook als tegemoetkoming gratis een mediumpakket gekregen!! TOP!!!!

  5/5

  5/5

 4. zegt

  Een leuke site waar je met een beetje geluk mooie producten kunt winnen tegen zeer lage prijzen ten opzichte van de daadwerkelijke waarde.
  De site is mooi en overzichtelijk vindt het een echte aan rader
  Vrgr Rob68

  5/5

  5/5

 5. zegt

  Fijne site met hele leuke veilingen. Je kan dure producten winnen voor erg weinig geld omdat je steeds met maar 1 cent op biedt.

  5/5

  5/5

Voeg een ervaring toe

0