Wie zijn Wij

Over Veilingsiteservaringen.nl

Veilingsiteservaringen.nl is sinds 2014 de betrouwbare website waarbij iedereen zijn ervaring met een centenveiling kan delen. Je hebt geen registratie nodig om jouw ervaring te plaatsen en wordt niet door Veilingssiteservaringen.nl gefilterd. Wees eerlijk: je mag op Veilingsiteservaringen zowel negatieve als positieve ervaringen delen. Hierdoor krijg je een compleet plaatje van ervaringen over de centenveiling.

Alle veilingsites?

Veilingsiteservaringen.nl heeft alle grote, maar ook kleine centenveilingen die bekend zijn in Nederland en België voor jou op een rij gezet.

Oprichters

Veilingsiteservaringen.nl is opgericht opgericht door experts in de centenveilingen branche in de Benelux. Wij merkten in 2014 dat de markt van centenveilingen erg intransparant was en dat er veel websites waren die mogelijk oplichters waren. Met deze ervaringenwebsite proberen wij hier meer inzicht in te creeren, wat goed lukt, met dagelijks ruim 100 bezoekers, die op zoek zijn naar ervaringen met centenveilingen.

Linken naar reviews?

Beheer jij een centenveiling die op Veilingsiteservaringen wordt besproken? Je kunt dan op een gemakkelijke manier vanaf jouw website naar deze reviews linken, zodat jouw bezoekers goed kunnen zien hoe jouw centenveiling wordt beoordeeld. Neem contact met ons op voor verdere informatie.