UitverkoopNederland.nl 1.79/5 (19)

UitverkoopNederland.nl is een centenveilingenwebsite die luxe vakanties, stedentrips en arrangementen aanbiedt. Ook werkt UitverkoopNederland met bonus bids. Dit zijn biedpunten die je kan verdienen naarmate je meer biedpunten uitgeeft. De centenveiling is sinds 2012 actief en veilt onder andere elektronica, voertuigen en vakanties. UitverkoopNederland biedt:

– Alleen verzendkosten buiten de Benelux
– Koop een product als je de veiling niet hebt gewonnen
– Levering binnen 3 – 5 dagen ontvangst betaling
– Dagelijkse klantenservice via telefoon en e-mail

Alle ervaringen & reviews van klanten met MrVeiling tot nu toe:

 

Ervaringen

 1. zegt

  Weet iemand waar uitverkoopnederland.nl is gebleven?

  Heb nog bid tegoed probeer al 2 dagen op de site te komen maar deze lijkt van de aardbodem verdwenen …………………. heeft iemand hier ook ervaring mee?

  1/5

  1/5

 2. Matt zegt

  Oplichters zijn het niet.. Ik heb wat gewonnen en heb totaal maar iets van 150 euro bespaard op de winkelwaarde, echter werd het me wel snel toegezonden en werd alles keurig afgehandeld. Alleen vind ik dat het de frustraties niet waard zijn en hun worden schathemelrijk! Nu heb ik hier waarschijnlijk veel mazzel gehad maar ik raad het inderdaad niet aan! 1 keer, nooit meer!

  2/5

  2/5

 3. Ann zegt

  Afblijven, bedrijf zit in Hong Kong … allemaal Chineesjes die daar zitten te bieden een hele dag, zonder zelf geld over te schrijven! diegene die wel iets gewonnen hebben is puur toeval … tja, er moet toch af en toe iets verkocht worden per opbod om mensen te lokken naar de site!

  0/5

  0/5

 4. Ktaleb69 zegt

  Op deze site uitverkoopnederland.nl elk bod kost 0,60 cent en het gaat per keer maar 1 cent omhoog. Bij 100 totale biedingen zit je pas op 1 euro terwijl jullie al 60 euro verdiend hebben…reken maar uit verder>>> Ik vind het erg jammer dat ik 35 euro kwijt ben aan al die onzin! zelf heb ik ook de klantenservice gevraagd of ik de door mijn gekochte bids (voordat ik ze had gebruikt ) kan retourneren maar het antwoord was NEE! dit is toch koop op afstand en volgens de wet mag binnen een zicht termijn geretourneerd worden?? Ik wil het geen oplichting noemen maar ik kan geen betere woord voor vinden en zal mijn alle collega’s , vrienden en kennissen waarschuwen om niet in zee te gaan via deze website!!

  0/5

  0/5

 5. Anonymous zegt

  Ik lees hier allemaal teleurgestelde mensen, dat waarschijnlijk gewoon niet op het juiste moment boden.

  Want ik heb voor maar 17,50 aan bids, een prachtige drone t.w.v. 1600 euro gewonnen !

  Ben zo blij !!!

  Beste veiling site ever

  5/5

  5/5

 6. zegt

  Wat mij opviel, bij de reacties van de zgn gebruikers is dat als ik ze per naam opzoek, ze geeneen van allen bestaan! Terwijl ze wel ‘likes’ op hun reacties hebben gehad! Dan zouden ze toch op zn minst op FB geregistreerd moeten staan?! Eén grote NEPzooi! Niet doen!

  0/5

  0/5

 7. Bryan zegt

  Ik sluit me volledig aan bij de andere reacties.. wanneer ze 100€ voor iets vangen hebben ze eigenlijk al 10000 x 0,65 cent ervoor gevangen = 6500 nou dan wil ik mijn tv ook wel voor verkopen.. ook worden de veilingen telkens verlengd.. ik bood om 21:00 op n ps4 en de volgende dag stond die op 8 uur resterdend en bijna op tzelfde bedrag..
  Heb overigens wel van n winnaar die ik ken gehoord dat je het destbetreffende object wel binnenkrijgt.. maar dat is niet gek als ze 6400 winst per item maken…

  2/5

  2/5

 8. Klaas zegt

  Het lijkt en is te mooi om waar te zijn!! Moet je nagaan dat als er in een paar dagen €100 bij een product op is gekomen. Wil dat zeggen 10.000 biedingen maal de goedkoopste bid €0,50 hebben zij al €5000 verdiend.
  Ik ben er niet eens aan begonnen!! Goed nadenken voordat je aan zoiets begint.

  Gr klaas

  1/5

  1/5

 9. Ron zegt

  Oplichterij eersteklas.
  Heb 3500 euro op een week tijd gespendeerd aan een product (Samsung TV) en niet kunnen winnen. Ze werken duidelijk met biedrobots die jouw bod telkens overbieden. Heb een paar dagen achtereen van 10u tot 23u45 gespeeld zonder resultaat. Niet aan beginnen zou ik zeggen, want het is verslavend en voor je het weet hebben ze je enkele duizenden euro’s armer gemaakt.

  1/5

  1/5

 10. Ilse zegt

  Bedankt voor jullie waarschuwingen! ik zie er toch maar vanaf. Idd als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het meestal ook!

  5/5

  5/5

 11. zegt

  Ik wilde net beginnen en bids kopen, maar bedacht me toch even de reviews door te lezen. ik zag reviews waar ze zo enthousiast waren dat het niet waar kon zijn iedereen was tevreden. Toen heb ik bij andere sites (onder andere radar) gekeken, en heb de conclusie getrokken dat deze site 1 grote oplichterij is. Ontzettend bedankt dat jullie me hiervoor hebben behoed! Feit blijft ”als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat vaak ook”

  1/5

  1/5

 12. shaaniie zegt

  Ik heb gelukkig nog niks aangeboden na dat ik alle reacties heb door gelezen, niet te vertrouwen dit!

  5/5

  5/5

 13. Bob zegt

  Oplichters, elk bod kost 0,60 cent en het gaat per keer maar 1 cent omhoog. Bij 100 totale biedingen zit je pas op 1 euro terwijl zij al 60 euro verdiend hebben…reken maar uit verder

  0/5

  0/5

 14. Fred Steijn zegt

  Ik heb geen ervaring met uitverkoopnederland.nl maar wel de reacties van zgn gebruikers van deze site gelezen.
  Wat mij opviel dat in verschillende reacties van verschillende mensen dezelfde tikfout werd gemaakt, wat er op duidt dat ze op hetzelfde toetsenbord zijn geschreven. De letter M werd 2x als de letter F geschreven. Dat geeft al aan dat het geen zuivere koffie is.

  Groeten van Fred

  0/5

  0/5

 15. zegt

  Ik ben zo stom geweest om hieraan mee te doen. Heb een aantal bids gekocht ter waarde van 15,75 euro. Op zich niet zo’n groot bedrag maar vind iedere cent teveel als het om oplichtingspraktijken gaat. En dat is juist het geval bij uitverkoopnederland.nl, want je kunt blijven bieden totdat je een ons weegt en de kans dat je eens een keer wat binnenhaalt is nihil. Bij het sluiten van de veiling wordt die dus iedere keer weer met 10 seconden verlengt zolang er geboden wordt. Dus met andere woorden, je kunt blijven bieden en komt er nooit een einde aan. De markt loopt dan tot 23:45 uur en gaat die vervolgens de volgende dag weer verder. Overigens vraag ik me ook af in hoeverre er echte mensen zijn die bieden in plaats van robots. Al met al zeg ik 1 grote oplichterij en ga hier vooral niet mee in zee.

  Hopelijk kan ik op deze manier andere mensen hiervoor behoeden want het lijkt mooi maar dat is het niet.

  5/5

  5/5

 16. Hennie Versluis zegt

  Er staan op Uitverkoopnederland meerdere producten online met biedingen van boven de honderd euro. 1 cent is 1 bod, dus dat betekent dat de producten meer dan 10.000 biedingen hebben ontvangen, alle 4!

  1/5

  1/5

Voeg een ervaring toe

0