MrVeiling.nl 4/5 (44)

MrVeiling.nl, ook wel mister veiling,  is een centenveilingenwebsite die eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De centenveiling is sinds mei 2014 actief en veilt onder andere iPhones, Macs en andere populaire elektronicaproducten. Mr Veiling biedt:

– Gratis verzending van alle veilingen
– Koop een product als je de veiling niet hebt gewonnen
– Verzending binnen 48 uur na veilingwinst
– Dagelijkse klantenservice via telefoon en e-mail

Alle ervaringen & recensies van klanten van mr Veiling tot nu toe:

Ervaringen

 1. Nancy Vervecken zegt

  hoi Maartje,

  Kan je me even vertellen waarom ik sinds september 2015 wacht op gewonnen en betaalde veilingen. Ik heb nog steeds niets ontvangen.
  Kan je me ook vertellen waarom er op mijn mails niet gereageerd wordt.
  Ik zou graag mijn geld terug krijgen of mijn gewonnen en betaalde producten thuis geleverd hebben.

  4/5

  0/5

 2. Menno zegt

  Ik heb even de handleiding gelezen en dit is 100% oplichting. Ja ze leggen je alles uit in de handleiding maar de meeste mensen kunnen de schakels van een systemen zoals dit niet koppelen. Ik leg het hopelijk iets beter uit met een duidelijk voorbeeld.

  Je moet biedpunten kopen om te bieden. Deze kosten €0.60 bij minimale afname van 30 tot €0.49 bij minimale afname van 1233. Laten we voor het makkelijke gewoon €0.50 per biedpunt aanhouden aanhouden, je ben dus zeer waarschijnlijk veel duurder uit tenzij u direct voor €599.00 aan punten koopt..

  Iedere keer dat je bied kost dat je zo’n biedpunt. En bij iedere keer dat er gebied word komt er 1 cent op het bedrag. Dit gaat net zolang door tot het minimale bedrag gehaald is. Waarbij ik op mijn eerste punt van oplichting kom, de “timers” slaan werkelijk nergens op en insinueren dat er direct gewonnen kan worden.

  Het minimale bedrag ligt vast tussen 0.3% en 5% van het verkoop bedrag echter is dit niet te zien bij het bieden. Men hoeft niet veel rekenwerk te verrichten om een duidelijke winnaar te zien. Laten we voor een voorbeeld de Xbox veiling nemen waarvan het verkoop bedrag €436.25 is. Momenteel staat het bod op €8,53 (dit is bijna 2% van totale verkoop prijs). Deze Xbox heeft dus 853 biedingen heeft opgeleverd. 853 x €0.50 = €426.50. Wellicht is dit bedrag nog aan belasting onderworpen, maar de BTW van de Xbox word ook afgetrokken door hun. De heren van mrveiling.nl hebben dus hun geld al terug verdiend aangezien het eindbod ook moet worden afgerekend door de “winnaar”.

  Laten wij nu veronderstellen dat het minimale bod van de Xbox de maximale 5% moet zijn: €21.81 = 2181 biedingen * €0.50 = €1090.50. En bij het behalen van dit bedrag zal het wel druk worden met bieden. Het is daarnaast ook nog de bedoeling dat je het eindbod betaalt mocht je uiteindelijk winnen. Maar de kans is vele malen groter dat je een paar honderd biedingen maakt a €0.50 en met lege handen staat. 200 biedingen a €0.50 kost je €100 euro, en dan heb je nog helemaal niets.

  4/5

  1/5

 3. zegt

  Heeft nog iemand een probleem om op de site van mrveiling te komen?
  Krijg steeds een melding dat er een technisch probleem is.

  4/5

  0/5

 4. zegt

  Sinds een aantal weken volg ik de veilingsite en heb ook al prijzen gewonnen. De gewonnen prijs wordt netjes de volgende dag thuis afgeleverd. Mijn ervaring tot nu toe is dat je goed je biedingen moet overwegen. Zeker op het moment dat je tegenover een biedrobot komt te staan moet je bedenken tot hoe ver je gaat. Biedpunten zijn gemakkelijk bijgekocht en voor je het weet is er geen weg meer terug. Uiteindelijk is het dan de vraag wie de winnaar is en wie de verliezers zijn. Mijn advies is dan ook gebruikt je gezonde verstand want het kan je ook geld kosten.

  4/5

  4/5

 5. Wieweet zegt

  Een iphone 6 voor 20 euro hahahah. Ps4 voor een tientje hahah. Leuk om zo mensen te lokken en laten denken dat ze een slag kunnen slaan. Hoe komt mrVeiling uberhaupt aan een iphone 6 om die vervolgens weg te geven voor een paar tientjes ???

  4/5

  0/5

  • zegt

   Hallo Wieweet,

   Veilingen worden inderdaad voor zulke lage prijzen gewonnen! Wij kunnen de producten zo goedkoop veilen, omdat biedingen geld kosten (biedpunten kosten 50 á 60 eurocent per stuk). Hierdoor krijgen wij inkomsten en met dit geld bestellen wij de producten.

   Groetjes, Maartje van MrVeiling.nl

   4/5

   0/5

   • Anonymous zegt

    Hallo,
    Ik heb zonet een account aangemaakt op misterveiling. Waar ik ook op een PS4 controller had geboden. Ik had de veiling gewonnen nadat de tijd was afgelopen, echter ging de tijd van de veiling van 0 seconde naar 10 minuten. Wie kan dit aan mij uitleggen?

    4/5

    0/5

  • zegt

   simpel reken sommetje stel een Iphone t.w.v. 600 euro gaat weg voor 100 euro. Dan betekend dit dat er op die iPhone 10000 eurocent (biedcredits) is geboden. Biedcredits kosten 0,60 cent per stuk dus 10.000*0,60 = 6000 euro + 100 euro veiling kosten is 6100 euro verdiend voor een iPhone die normaal 600 euro kost. Dat is een winstpercentage van 920% voor het bedrijf.

   4/5

   5/5

 6. Rutger zegt

  Ik bied om een Samsung 6 (twv 1200 euro), bieding is 8,60…dat is (minimaal) o,3 pct van de veilingprijs…. Waarom heb ik m dan niet?

  4/5

  1/5

   • KlaasW zegt

    maar Haxormse(g) won hem wel (?)
    En dat is wel heel erg vaak zo.
    Hoeveel biedpunten heeft hij daar eigenlijk ingestoken. Zijn ze voor hem gratis…… (?)

    4/5

    0/5

    • Anonymous zegt

     @Haxormseg : Winst? Hoe kan je winst maken op die site als er nergens geld te verdienen is maar het alleen maar geld kost?

     4/5

     0/5

 7. zegt

  Ben er nog niet helemaal uit of dit wel of niet een goede veiling site is, ik volg de Iphone 6 veiling, en als je per bied punt 0.50 euro cent kwijt bent terwijl de prijs maar 1 cent omhoog gaat, dan zijn er 2 personen die al meer dan 1250 euro aan bied punten kwijt zijn, dus veel meer dan de aankoopprijs volgens MrVeiling (848.75), ik snap dat je voor zo’n item meer bied punten wilt inzetten, maar dit gaat mijn pet te ver. Kunnen jullie dit verklaren MrVeiling.nl ? Heb jullie trouwens ook daar een email over verstuurd.

  4/5

  2/5

 8. zegt

  Ik ben een beginner op MrVeiling en heb met slechts 12 biedpunten een Playstation 4 gewonnen. Dus aan biedpunten € 6,- en de uiteindelijke prijs was € 18.46, dus voor nog geen € 25,- een Playstation 4. Dus ook als beginner heb je wel degelijk kans om mooie producten te kopen voor een heel mooi prijsje!!!

  4/5

  5/5

 9. zegt

  Is allemaal nep! niet aan mee doen zijn elke keer de zelfde mensen die winnen,kan niet ,en als het wel zo was zou die site de andere mensen een kans geven door mensen die dat product al gewonnen hebben niet voor een 2e keer dat kunnen winnen!!

  4/5

  5/5

  • MrVeiling.nl zegt

   Hallo Remco,

   Het klopt dat er vaak dezelfde winnaars zijn op MrVeiling.nl, wij proberen daarom vooral beginners te stimuleren met zogenaamde ‘Beginnersveilingen’. Deze veilingen kunnen alleen gewonnen worden door mensen die nooit eerder iets gewonnen hebben op MrVeiling.nl. Bovendien werken we met een winstlimiet, waardoor je nooit meer dan twee veilingen met minimumprijs binnen 7 dagen kunt winnen.

   Gr. Maartje van MrVeiling.nl

   4/5

   3/5

   • Roman zegt

    Waarom als de klok op 0:00 staat reset ie weer naar 10:00, ook bij de beginnersveiling. Is dit niet een beetje lullig?

    4/5

    0/5

    • zegt

     Beste Roman,

     Wij hanteren minimumprijzen op de veilingen. Die minimumprijs ligt ergens tussen de 0,3% en 5% van de werkelijke verkoopprijs. Zolang dat bedrag nog niet behaald is loopt de teller steeds met 10 minuten op. Is het bedrag wel behaald, dan telt de timer af met 30 seconden. Als er daarna niemand meer na jou biedt, heb je de veiling gewonnen en komt er te staan ‘veiling gesloten’. Je ontvangt dan ook een bevestigingsmail van ons.

     Groetjes,

     Maartje, MrVeiling.nl

     4/5

     5/5

    • Anonymous zegt

     Dat is omdat ze een minimum prijs hebben d3 klok tikt Door tot ze volgens hen tussen de 0.3 en 5% van de echte prijs hebben gehaald

     4/5

     0/5

 10. zegt

  Je moet wel wat geld investeren voor je (misschien) iets kunt winnen. Zelf € 50,- aan biedpunten gekocht, maar helaas niks kunnen winnen. Vond het wel erg toevallig dat wanneer ik met 5 secondes op de teller direct 4 anderen in dezelfde seconde met mij boden, en wanneer ik met nog 1 seconde op de teller ook direct iemand anders met mij bood tot een paar keer toe. Toen ik niet bood, bood niemand van alle 6 met wie ik aan het bieden was… Dus ik weet niet of het met die biedrobot gedaan is? Conclusie: ik vond het een beetje zonde van mijn geld, misschien had ik voor echte winst meer dan € 50,- moeten besteden. Ik doe in ieder geval niet meer mee!

  4/5

  2/5

  • Anonymous zegt

   Denk dat je toen tegen mij verloren hebt . Het is natuurlijk beter om met 50 euro aan credits niet te denken dat je een iPhone of MacBook wint . Je had beter begonnen met kleinere items . Grote spelers gaan tot koop nu en met een iPhone is dat redelijk wat .

   Grtz haxormse

   4/5

   5/5

 11. TamaraB1 en TEG7 zegt

  Oplichters laten hun pc aan staan op automatisch bieden. Het personeel zelf heeft oneindig veel biedpunten je wint het hier niet van. Ben al de hele avond aan het kijken en word telkens door 2 dezelfde mensen op een ps4 geboden ( TamaraB1 en TEG7 ) de tijden zijn exact het zelfde 20 sec verschil soms veranderen ze van tijd om het te laten lijken dat het allemaal net echt lijkt. Heb zelf 30 punten gekocht om te kijken wat er gebeurd en ja hoor je wint het niet. DUS IEDEREEN WEES GEWAARSCHUWD EN WAARSCHUW IEDEREEN VOOR DEZE LUI HET IS EEN GROTE CLICK VAN ZAKKENVULLERS

  4/5

  0/5

  • MrVeiling.nl zegt

   Beste,

   Jammer dat je een negatieve ervaring hebt met MrVeiling.nl. Als gebruiker kun je bij ons een biedrobot inzetten. Deze biedrobot zorgt ervoor dat jij een bod plaatst wanneer je niet meer de hoogste bieder bent. De gebruikers die jij noemt, hadden dit waarschijnlijk ingezet. Vandaar dat er telkens een gelijke tijd tussen de biedingen zat.

   Groetjes,

   Maartje, MrVeiling.nl.

   4/5

   3/5

  • Haxormse zegt

   Hoe komt het dan dat ik er wel veel wil ?? Groeten van een echte en niet biedbot winnaar .

   Mvg
   Jimmy Goldschmitz (haxormse)

   4/5

   5/5

 12. zegt

  Wat nou de eerlijke centenveiling? Ze hanteren minimumprijzen waardoor veiling oneindig door kunnen gaan totdat ze zelf lekker winst maken. Het valt ook op dat vaak dezelfde mensen winnen dus ik denk dat we hier te maken hebben met bots of dat het personeel zelf mee zit te bieden. Ik raad iedereen af hier geld in te stoppen! Op andere veilingwebsites zie ik gewonnen producten voor een paar cent en dat kan hier niet door de minimumprijs, laaielichters zijn het!

  4/5

  1/5

  • MrVeiling.nl zegt

   Beste Jaap,

   Jammer dat je niet tevreden bent over onze centenveiling. Onze minimumprijzen stellen wij altijd in tot maximaal 5% van de werkelijke verkoopprijs. Dit vermelden wij ook op onze website. Als de minimumprijs bereikt is (die vaak ook lager is ingesteld) telt de timer af met 30 seconden en gaat het erom wie de hoogste bieder is.
   Het klopt dat veel dezelfde winnaars terugkomen, dit zijn gebruikers die veel tijd en geld investeren in MrVeiling.nl, omdat zij weten dat ze voordelig aan producten kunnen komen. Wij hebben geen invloed op wie de veiling wint, maar we werken wel met winstlimieten zodat iemand die in een bepaalde periode al een x-aantal veilingen heeft gewonnen, even geen kans meer maakt. Wist je dat je bij ons ook kunt meedoen aan veilingen zonder minimumprijs? Bij dit type veilingen worden producten soms wel gewonnen voor slechts 1 cent.

   Groetjes,

   Maartje, MrVeiling.nl

   4/5

   3/5

   • Anonymous zegt

    je kunt wel zeggen dat veel mensen winnen door meer ervaring maar wat moeten die gasten dan met al die spullen??? 4 een ps4 is wel iets te veel van het goede….

    4/5

    0/5

  • Haxormse zegt

   Super site !! Heb al meerdere keren een PlayStation gewonnen , en niet met super veel credits .

   Mvg haxormse

   4/5

   5/5

 13. JM van Beest zegt

  Een centenveiling….1 cent omhoog als je een biedpunt erbij doet die jou ongeveer 0,50 cent kost. Langzaamaan zie je het bedrag groeien maar het product gaat er pas uit als de minimumprijs (die is onbekend!) is bereikt: max 5% van de originele prijs. Dat betekent dat als het bod is gegroeid tot 22 euro er dus al 2200 keer (2200 biedpunten!!) een biedpunt a 50 cent op is gestort. Dat is een hoop geld wat binnen stroomt…Jullie maken natuurlijk ook je onkosten, dat snap ik.
  Best een slimme handel, het lijkt alsof je het voor een koopje binnen hebt. De biedgeschiedenis die zichtbaar is op het scherm is maar een kort lijstje, zo valt het niet zo op hoeveel biedpunten jullie binnenhalen. Je kunt dan ook gerust eens wat weggeven, da’s ook weer
  waar 😉
  Uiteindelijk beslis jezelf of je erin mee gaat of niet. Je kunt ook boffen en voor een paar biedpunten iets leuks binnen halen…Er gaat ook veel tijd in zitten om alles goed in de gaten te houden.

  4/5

  1/5

 14. MrVeiling.nl zegt

  Beste Morteza, met 1 biedpunt van zo\’n 60 cent (maar vaak een paar cent goedkoper met acties) kun je 1 keer bieden en telt de prijs van het veilingitem met 1 cent op. Win je uiteindelijk een product voor bijvoorbeeld €4,50? Dan hoef je alleen €4,50 te betalen. Je betaalt verder geen verzendkosten, administratiekosten etcetera.

  4/5

  4/5

 15. Morteza zegt

  Wat is een biedpunt? betekent dat je per euro 0.60 cent bij moet betalen of per keer dat je bied?

  4/5

  5/5

 16. personatenaz zegt

  ik heb al meerdere items gewonnen, meestal voor weinig geld. Ik raad de site dan ook meer dan aan. Tot op heden GEEN ENKEL vermoeden van biedrobots, wat op zich al zeldzaam is! Ook interessant zijn de veilingen zonder minimumprijs. Kijk maar bij deze afgelopen items voor hoe weinig deze zijn gewonnen. Wel is het zo dat je met enkele biedpunten niks zal kunnen winnen, een aankoop van een pakket is nodig.

  4/5

  5/5

 17. Coco zegt

  Ben niet tevreden over deze site, 1 biedpunt kost €0,60…
  Het bieden gaat vrij lang door.. Ben je de winnaar? Dan moet je bovenop je biedpunten ook de prijs die je geboden hebt betalen… Het lijkt alsof je een koopje doet, maar eigenlijk betaal je meer dan je denkt… Elke week zijn er dezelfde winnaars, je kunt het bijna niet meer tegen ze op nemen, aangezien ze al 3/4 of meer biedpakketen hebben gewonnen… Ik zou adviseren je geld er NIET aan uit te geven, want je krijgt er (hoogstwaarschijnlijk) niets voor terug!!

  4/5

  2/5

Voeg een ervaring toe

0