Eventveiling.nl 2.6/5 (5)

Eventveiling.nl is een centenveilingenwebsite die gespecialiseerd is in festivaltickets, concerttickets, exclusieve uitjes en arrangementen. De centenveiling is sinds 2011 actief. Eventveiling biedt:

– Dagelijks nieuwe evenementen beschikbaar
– Contact via e-mail

Alle ervaringen & reviews van klanten met Eventveiling tot nu toe:

Ervaringen

 1. Ronald zegt

  Degenen die hier positieve ervaringen beschrijven en beweren iets te hebben gewonnen zitten hoogstwaarschijnlijk in het complot en zijn dus medewerkers of belanghebbenden bij oplichtingssites als eventveiling en uitverkoopnederland (hoogstwaarschijnlijk van dezelfde eigenaar). Je wint hier helemaal niets, maar bent alleen maar een hoop geld kwijt om te bieden. Bij gokken heb je nog een kans om te winnen, maar bij deze sites valt er niets te winnen. Dit is 100% duidelijk omdat niet te achterhalen is wie er achter deze sites zitten, waar ze gevestigd zijn, etc. Er valt dus helemaal niets te controleren!
  Zie hiervoor ook de uitzending van ‘Groeten van Max’ waarin ook zij de organisatie(s) en locatie(s) achter deze site(s) niet kunnen ontdekken!
  Jammer dat marktplaats hier aan meewerkt door hun advertenties toe te laten. Ik heb marktplaats hierover aangeschreven. Hun reactie was dat zij niets illegaals aan deze site(s) konden ontdekken!

  1/5

  1/5

 2. Zamir zegt

  Ik had geboden op paintballen voor 10 mensen. Ik weet niet of ik geluk had of omdat er niet veel animo is voor paintballen maar ik had het al met mijn gratis bid gewonnen. Binnen uur had ik mijn reserveringscode ontvangen om te kunnen reserveren via de aanbieder.

  5/5

  5/5

 3. Anne zegt

  Ik heb tot drie maal geprobeerd om mee te bieden maar telkens word ik overboden. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en de vraag neergelegd wanneer een veiling begint en ophoudt. Hier hadden ze geen eerlijk antwoord op.
  Volgens mij is het vrijwel onmogelijk om iets te ‘winnen’.

  1/5

  1/5

 4. Sander zegt

  Ik ben 2 dagen lid en heb al 4 kaartjes voor Bobbejaanlaand gewonnen. Ik had pakketje van 50 bids gekocht en uiteindelijke voor €2,24 heb ik het veiling gewonnen. In totaal dus iets van €37 uitgegeven en ik heb nog bids over. Mooie deal dus.

  5/5

  5/5

Voeg een ervaring toe

0