Ervaring Toevoegen

Jouw mening en ervaringen zijn belangrijk. Voeg jouw ervaring met een centenveiling toe aan Veilingsiteservaringen.nl. Hierdoor help je andere consumenten de beste keuze te maken.

Je voegt een ervaring als volgt toe:

1. Klik op de desbetreffende centenveiling waarbij je een ervaring wilt toevoegen.

2. Scroll naar onderen. Hier zie je vier indicatoren staan (Prijs, Verwerkeing & Levering, Ondersteuning en Totale Beoordeling) staan.

3. Klik op de grijze sterren achter de indicatoren om een score te geven. 1 ster betekent ‘zeer slecht’ en 5 sterren ‘zeer goed’.

4. Voer je naam, e-mailadres en eigen website URL in.

5. Klik op ‘Voeg ervaring toe’ om jouw ervaring direct te delen!

Tips voor het toevoegen van een ervaring

De beoordeling is onderverdeeld in vier categorieën:

  • Prijs: Wat vind jij van de prijs van de desbetreffende centenveiling? Vond je het vrij prijzig? Of werden er onverwachte kosten in rekening gebracht (denk aan verzendkosten, btw en verborgen).
  • Verwerking & Levering: Heb je jouw product snel ontvangen? En kwam dit overeen met de voorwaarden van de website?
  • Ondersteuning: Wat vond je van de klantenservice? Kreeg je snel antwoord op vragen? Is er een forum? Kreeg je een goede ondersteuning wanneer je dit had verwacht?
  • Totale Beoordeling: Wat is de algemene indruk die je krijgt van de centenveiling? Dit hoeft geen gemiddelde van de andere punten te zijn.

Probeer in het opmerkingenveld zo goed mogelijk jouw beoordeling te onderbouwen. Probeer objectief te blijven, schrijf woorden niet volledig in hoofdletters. Gebruik niet meer dan 1 uitroepteken in je opmerkingen en blijf beleefd!

De ervaring zal dan geplaatst worden. De ranking van de berichten is op basis van publicatiedatum (de nieuwste komt bovenaan). Daarnaast staat er rechts een widget, die de top 5 veilingensites toont op basis van een algoritme, die uitgaat van de gemiddelde beoordeling.