Biedwin.com 0/5 (3)

Biedwin.com is onderdeel van Bidstar24. Op 10 maart 2014 heeft het programma TROS Radar een item gemaakt over de website Bidstar24, die zich voor doet als een ‘pennyauction’ of centenveiling.

Macbooks, iPhones, fotocamera’s en noem het maar op. Ze zouden allemaal voor een spotprijs gekocht worden door een biedsysteem dat verdacht veel lijkt op een kansspel.

Verborgen kosten

Het werd wel heel verdacht toen de klachten gelijkenissen hadden. Telkens na de 3e keer bieden won je de veiling. De ‘gelukkige winnaar’ werd bij het winnen van het product onverwachts geconfronteerd met extra lidmaatschapsgeld van € 99,-.

Misleiding

Zodra dit bedrag was overgemaakt, konden mensen pas hun prijs claimen. Hier bleef het niet bij. Nadat de € 99,- was overgemaakt kreeg de winnaar een bericht met: ‘Helaas, iemand is u voor geweest’. Dit was geen centenveiling, maar een zeer misleidend kansspel.

TROS Radar heeft een lijst gemaakt van misleidende centenveilingen en websites van MGN Media, oprichter van Bidstar24. Onthoud dat zeker niet alle centenveilingen misleidend zijn. Voorkom het bieden bij deze misleidende websites, check altijd van te voren of de centenveiling betrouwbaar is.

veilingsiteservaringenlijst

Ervaringen

 1. zegt

  Op 25 september 2014 heb ik een canon 100 video camera gewonnen voor 238 euro, ik heb 99 euro over gemaakt voor de lidmaatschap, ik heb meer dan 10 e-mails geschreven naar de klanten dienst, hoe het koop som zou moeten betalen, tot heden toe heb ik niets gehoord .
  Ik vraag aan de lezer, weet U mij te zeggen wat zou ik moeten doen voor de oplossing , of de juiste weg te wijzen voor deze probleem????
  bvb bedankt, F. Serrano.
  Den Helder .

  0/5

  0/5

Voeg een ervaring toe

0