Bidzone / Bidstar24 etc. 1/5 (1)

Op 10 maart 2014 heeft het programma TROS Radar een item gemaakt over de website Bidstar24, die zich voor doet als een ‘pennyauction’ of centenveiling.Macbooks, iPhones, fotocamera’s en noem het maar op. Ze zouden allemaal voor een spotprijs gekocht worden door een biedsysteem dat verdacht veel lijkt op een kansspel.

Verborgen kosten

Het werd wel heel verdacht toen de klachten gelijkenissen hadden. Telkens na de 3e keer bieden won je de veiling. De ‘gelukkige winnaar’ werd bij het winnen van het product onverwachts geconfronteerd met extra lidmaatschapsgeld van € 99,-.

Misleiding

Zodra dit bedrag was overgemaakt, konden mensen pas hun prijs claimen. Hier bleef het niet bij. Nadat de € 99,- was overgemaakt kreeg de winnaar een bericht met: ‘Helaas, iemand is u voor geweest’. Dit was geen centenveiling, maar een zeer misleidend kansspel.TROS Radar heeft een lijst gemaakt van misleidende centenveilingen en websites van MGN Media, oprichter van Bidstar24. Onthoud dat zeker niet alle centenveilingen misleidend zijn. Voorkom het bieden bij deze misleidende websites, check altijd van te voren of de centenveiling betrouwbaar is.veilingsiteservaringenlijst

Ervaringen

  1. Biedwin Oplichters zegt

    Biedwin is dezelfde website! Ze zijn weer bezig! Ze lokken je met gratis credits en je wint ALTIJD iets in het gratis gedeelte. Ongelofelijk dat TARGETPAY dit ondersteunt! Volgens mij zijn ze dit zelf!!!

    Oplichters. Allemaal!

    1/5

    1/5

Voeg een ervaring toe

0