Bidpoint.nl 1.86/5 (7)

Bidpoint.nl is een  centenveiling die gestart is in mei 2012. Bidpoint is kenmerkend aan hun snelle verzending en gratis verzendkosten. De centenveiling  veilt onder andere electronica, gadgets, vakanties en waardebonnen.  Bidpoint biedt:

– Binnen 12 uur antwoord op vragen en/of opmerkingen
– Koop een product als je de veiling niet hebt gewonnen
– Verzending binnen 24 uur na betaling op werkdagen.
– Geen verzendkosten

Alle ervaringen & reviews van klanten met Bidpoint tot nu toe:

 

Ervaringen

 1. Carine zegt

  Ik ben heel veel geld kwijt aan die site. Volgens mij zitten daar veel stromannen tussen. Het ergste van dit alles is dat er zelfs geld van mijn rekening ging met als vermelding : aankoop van goederen. Internet fraude ? Ik spreek dan wel over meer dan 20.000 €. Er klopt iets niet want de site is in rare omstandigheden opgedoekt. Productveilingen.com mag jer nog veel minder betrouwen. Altijd automatische bedingen. Heb eens geboden met automatische bedingen voor een 4 TV. We waren maar met 2. Toen ik een half uur later keek stond er Gesloten – geen bedingen. Maar ik was wel 500 € kwijt. Heb daarvoor een mail gestuurd. Dit was in januari . We zijn nu bijna oktober en heb nog steeds geen antwoord gekregen. Al meerdere malen mail gestuurd met andere vragen maar nooit iets terug ontvangen. Bidpoint daarentegen was wel correct daarin. Ze verdienen AL dat geld aan mensen die bieden en toch zitten er stromannen tussen. Waarom ? Kijk later eens terug : je ziet die Namen niet meer.

  1/5

  1/5

 2. Suarez zegt

  I give 1 star cause i can’t give less than that!!!!!Totally FAKE people aboid that website!!!!!

  1/5

  1/5

 3. Jeroen Hasselt zegt

  Al met al vindt ik de ervaringen niet geheel aansluiten op de realiteit. Ik ben altijd vriendelijk en proffesioneel geholpen door Carla van de klantenservice, Bidpoint helpt helemaal geen klanten telefonisch zoals hieronder beschreven, het lijkt mij hier om een zere verliezer te gaan. Ik heb de koelkast gewonnen en die werd binnen 4 werkdagen afgeleverd, iets later dan geplanned maarja, ik kon niet eerder thuis zijn. Al met al meer dan 1000 euro bespaard! Bedankt Bidpoint!

  4/5

  4/5

 4. Hennie Versluis zegt

  Bidpoint is oplichterij. Ik heb nadata ik zonder succes heb geboden op verschillende producten proberen te bellen met Bidpoint. Ik heb na lang zoeken een telefoonnummer gevonden en gebeld. Ik kreeg toen een nogal driftige man aan de lijn met een erg kort lontje. Uiteindelijk gooide hij gewoon de hoorn erop, erg onprofessioneel! Dit deed hij nadat ik hem confonteerde met het feit dat sommige mensen wel erg vaak bieden en niets winnen.

  AL met al erg onbetrouwbaar, trap er niet in! Ik ben 40 euro verloren.

  1/5

  1/5

 5. Dietmar zegt

  Heb via mail contact gehad met Bidpoint en nadien werd mijn toegang geblokkeerd zonder enige reden. Het geprobeerd dit op te lossen met hen, maar krijg geen antwoord.
  Het zijn pure bedriegers die alleen veel winst maken en voor de rest niets willen doen.

  1/5

  1/5

 6. Clemens zegt

  Na de aanschaf van een pakket gelijk een aantal biedingen geplaatst en tot mij verbazing een product gewonnen. Nadien sceptisch gebleven maar het product is netjes geleverd! Duurde wel langer dan 24 uur voor het geleverd was. (3 dagen).

  4/5

  4/5

 7. Samir zegt

  Heb eens goed bidpoint bestudeerd en ik denk dat 95% van de gebruikers nep zijn. Het kan gewoon niet waar zijn dat meerdere personen 100 euro besteden aan 1 veiling, wie doet dat nou?

  1/5

  1/5

Voeg een ervaring toe

0