24-7-veilingen.nl 0.44/5 (112)

De naam zegt het al: 24/7 Veilingen staat 24/7 voor je klaar. Deze veilingsite is bedoeld voor Nederlandse en Belgische gebruikers en veilt naast gadgets en elektronica ook horloges. Er zijn drie type veilingen: standaardveilingen, sterrenveilingen en raketveilingen. Sterrenveilingen zijn er bijvoorbeeld voor leden die nog nooit iets gewonnen hebben.

24/7 Veilingen biedt:

– Gratis registratie
– Reacties binnen een uur
– Non-stop veilingaanbod

Alle ervaringen & reviews van klanten met 24/7 Veilingen tot nu toe:

Ervaringen

 1. zegt

  Nog nooit iets aangekregen.
  Aangifte gedaan bij de Belgische en de Nederlandse politie gedaan, deze gaan dit onderzoeken ( internetoplichting ).
  Gelieve allemaal aangifte te doen , hum meer aangiftes, hoe sneller deze oplichters gestopt kunnen worden.

  0/5

  0/5

 2. Nancy Vervecken zegt

  Hoi,
  Zijn er hier nog mensen die mee klacht willen indienen tegen dit frauduleus bedrijf.
  Ik wacht sinds september op gewonnen en betaalde producten.
  Er wordt niet gereageerd op mails!
  Ik hoop oprecht dat we samen sterk staan en ons geld terug krijgen of onze gewonnen en betaalde producten aankrijgen!

  0/5

  0/5

 3. zegt

  Begin Febr.2 gewonnen veilingen en deze zijn betaald Nu 5 weken verder en na het sturen van diverse a-mails en na het verschillende malen versturen van het 24-7-contactformulier heb ik op geen enkele mail reactie gehad , gewonnen en betaald maar niets opgestuurd krijgen en zelfs niet reageren !!hoe laag bij de grond .mensen laat u niet verleiden . het is pure DIEFSTAL !!!!! Laat ons dit allemaal blijven melden ,zodat
  Staak het bieden want het kost alleen maar geld en je krijgt er niets voor terug
  hovenier

  0/5

  0/5

 4. zegt

  ik heb in febr.2 biedingen gewonnen ,een sound bar en een computer
  acer all in one, na een kwartier na de melding gewonnen waren alle gegevens plots verdwenen ,kon ook niets betalen ook niets ontvangen
  op 21 feb.weer 2 gewonnen veilingen,een Panasonic tv en een leptop,deze 2 veilingen zijn direct betaald via i-deal . bevestigingsmail is binnen,maar ik heb nog steeds geen TV en laptop ontvangen Op mails naar [email protected] en via contact formulier word helemal niet gereageerd.
  Dus mensen kijk uit voor je punten gaat kopen en bieden.

  0/5

  0/5

  • John zegt

   24-7 veilingen heeft alle gewonnen prijzen geschoond en is vandaag (28-4-2016) met een schone lei begonnen. Betekent ook dat ik mijn gewonnen en betaalde prijs van februari helemaal niet meer terugzie. 1 advies.. Ga niet in zee met 24-7-veilingen.nl. Je bent je geld kwijt en eventueel gewonnen prijzen worden nooit opgestuurd. Ze reageren ook niet op hun contactformulier op de website.

   0/5

   0/5

 5. L G zegt

  24 /7 veiling is pure DIEFSTAL , je krijgt niet aan wat je gewonnen hebt en ze antwoorden op geen enkele mail !!!! Mensen stop met spelen en je geld voor niets aan een crimineel laten te verdwijnen !!!!

  0/5

  0/5

 6. L G zegt

  De gewonnen veiling komt niet aan ,zelfs geen antwoord op geen enkele mail , mensen stop met spelen want dit is pure DIEFSTAL van ons zuurverdiende geld !!

  0/5

  0/5

 7. L G zegt

  Na een maand op geen enkele mail reactie gehad , gewonnen en betaald maar niets opgestuurd krijgen en zelfs niet reageren !!hoe laag bij de grond .mensen laat u niet verleiden . het is pure DIEFSTAL !!!!! Laat ons dit allemaal blijven melden ,zodat dit stopt en de criminelen achter hun bedrieglijke site berecht worden !!!

  0/5

  0/5

  • zegt

   Ik heb het zelfde meegemaakt, iets gewonnen en netjes betaald, een aantal mailtjes gestuurd, maar nooit iets gehoord of ontvangen. OPLICHTERS zijn het! Heel laag aan de grond!

   0/5

   0/5

 8. zegt

  Ooit heb ik me eens bij productveilingen aangemeld. Nadat productveilingen failliet was kwam er opeens 24/7 veilingen. Daar kreeg ik een bericht van op mijn oude email met dezelfde inlognaam die ik had bij productveilingen, Maar daar heb ik mij dus geen lid van gemaakt. Vandaag kreeg ik van meesterveilingen.be een bericht dat ik uitgenodigd was om gratis lid te worden en daarvoor beloond werd. Weer op mijn oude emailadres en met dezelfde inlognaam als die van productveilingen. Ik ben gaan kijken op deze site. Er is niks over deze site te vinden alleen maar wat hunzelf over de veilingsite schrijven. Ik ben gaan lezen en zag tot mijn verbazing dat meesterveilingen.be samenwerkt met 24/7 veilingen. Een goeie raad….. KIJK UIT..!!?

  0/5

  0/5

 9. zegt

  Een aantal biedingen gewonnen, betaald, en de dag erop halen ze zelfs de prijzen(foto) weg op je eigen gewonnen veilingen. ik heb dus ook niets ontvangen en ze reageren nergens op. Heb mijn vriendin ingeschreven en haar een eenvoudige vraag laten stellen, ook geen reactie. bank gebeld maar ik heb via ideal betaald en dan krijg je niets terug. de bank adviseert wel om aangifte te doen wat ik ook ga doen. wat ik wel hoor dat ze wel eens kleine prijzen opsturen om de mensen warm te houden

  0/5

  0/5

 10. zegt

  Trap er niet in….. Ze zijn me sinds Mei een Iphone 6 schuldig..Ik heb deze nooit gekregen. Ik heb meer dan 300 mails gestuurd, dagen 1 email en soms zelfs meer per dag maar geen reactie. Bespaar jezelf alle geld en ellende en ga ervan met je familie uit eten. Daar heb je meer aan…..?

  0/5

  0/5

 11. zegt

  niets gekregen van wat ik gewonnen had, aangetekende brieven komen terug, mails worden niet beantwoord.Willen jullie allemaal klacht indienen bij kansspelcommissie Nederland, ze doen pas iets als ze meerdere klachten krijgen.Volgens hen is het illegaal.

  0/5

  0/5

 12. zegt

  300 euro en niets gewonnen.Gratis punten gekregen en direct iets gewonnen voor 5,01 euro maar nog niets mogen ontvangen.Verschillende mails gestuurd en geen reactie gekregen.Pure oplichting mijn gedacht.

  0/5

  0/5

  • FHM zegt

   24-7 veilingen biedt zelf mee zodat je nooit kan winnen. Heel soms zullen ze iemand iets kleins laten winnen waarbij ze de prijs wel eerst flink laten oplopen. Zelf al vele keren meegedaan en mijn kansen verspreid, maar altijd de één na laatste bieder, dus dan heb je niks. Kan geen toeval zijn.

   0/5

   0/5

 13. zegt

  Een half jaar geleden had k ook een frietpan en een sony xperia z3 gewonnen en netjes ontvangen. Dus ze hadden me vertrouwen gewonnen dus ik kocht steeds zo’n bied pakket. Had nooit meer wat gewonnen daar. Totdat….ik 100 punten van ze kreeg gratis en voor niets omdat ze me miste daar stond er in die email.

  Dus ik dacht aaah niet geschoten is altijd mis. T is erop of eronder. Dus ik zet mn auto bieding aan en toen ik later terug keek zag ik dat ik een iphone 6 plus had gewonnen voor 5,04. Ik had gelijk betaald en k was zoo blij.

  Op de site staat dat ze binnen 14 werkdagen leveren. De 14 werkdagen waren voorbij en dr stond op de site nog steeds dat t betaald was en werd verwerkt.

  Ik heb een paar emails gestuurd. Geen reactie terug ontvangen. Tot de dag van vandaag wacht ik nog steeds en dat is sinds 2 oktober 2015.

  Ik kan wel fluiten naar mn iphone en gelukkig ging t maar om 5,04. Maar ik wil andere mensen waarschuwen. Want ze gaan zeker nog meer mensen oplichten!!!

  0/5

  0/5

 14. zegt

  Heb al verschillende veilingen gewonnen en betaald.
  Maar nog niets geleverd !!!
  Al wel verscheidene mails naar 24/7 gestuurd, zonder antwoord .
  Laat deze site stoppen !!!

  0/5

  0/5

 15. zegt

  Ik heb 19 oktober een sonos play 1 ‘gewonnen’ voor 5,04 en nog steeds niks ontvangen. 2x een Mail gestuurd maar geen reactie gekregen. Wat is er aan de hand daar!?!?!? Gelukkig ben ik niet de enige die dit meemaakt!
  Wat kan ik het beste doen?

  0/5

  0/5

 16. zegt

  Hallo.
  Vervolg nog steeds geen prijzen ontvangen vanaf juli dus heb nu paypal er op gezet en die hebben binnen een week al mijn geld terug gehaald.
  Alleen nu kan men niet meer betalen via paypal dat zegt geboeg mensen dus stoppen met die gein het levert niets op dan ellende

  0/5

  0/5

 17. zegt

  ik zou graag zien dat iedereen zowel aangifte doet als bv trans ip bv een mail gaat sturen, heb deze mensen ook benaderd en zij zijn nu een dossier aan het aanleggen om als er genoeg meldingen zijn, toch stappen te gaan ondernemen, bv de site uit de lucht halen zodat er niet nog meer mensen gedupeerd raken, maar hiervoor hebben ook zij aangiftes nodig van bv de politie.
  ook ben ik benieuwd wie er heel goed is in bv website hacken, zet ff op de home page dat het oplichters zijn.
  zou ook wel willen weten of er een mogelijkheid is om de mensen die nu meedoen een berichtje te kunnen sturen, dus hoe kom je aan bv hun email.
  allemaal dingen waar we achteraan moeten gaan willen we deze mensen stoppen.
  ikzelf heb maar 7,53 euro verloren dus is geen ramp, is meer principe nu.

  0/5

  0/5

  • Balinees zegt

   Ik heb al aangifte gedaan bij de politie maar die kan niks doen als er niet meer aangiftes gedaan worden. Ik heb alles gedaan wat maar mogelijk is. Ook OPGELICHT ingeschakeld maar ben bang dat dat ook niks gaat worden/

   0/5

   0/5

   • Balinees zegt

    Ik zie dat 24-7 veilingen er niet meer bij staat. Vandaag kreeg ik bericht van de Nationale Politie dat eindelijk een strafrechterlijk onderzoek wordt gestart naar deze site. Nog wat meer gegevens doorgeven en dan gaat het van start

    Dus iedereen die ook wil proberen zijn geld terug te krijgen DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE/INTERNETOPLICHTING

    0/5

    0/5

  • zegt

   ik heb ook nog steeds geen gewonne veilingen mogen ontvangen ? als ik klacht ga neerleggen hoe en waar worden deze verzameld ? dat we mss met zen alle klacht kunne neerleggen en zo heel mss onze centen kunnen terug vorderen het is tenslotte maar 100 euro maar zou ze toch graag terug hebben en zou ze dan ook graag van het net zien gaan natuurlijk want hoeveel mensen zijn hier hun zuurverdiende centen al niet verloren

   0/5

   0/5

 18. nietterzake zegt

  punten gekocht, product gewonnen voor 5,05 euro, vervolgens wordt een paar minuten verwijderd van de site en is er niets meer van terug te vinden….
  schandalig.

  1/5

  1/5

  • Anonymous zegt

   Mag ik jullie vragen : STOP MET BIEDEN OP 7/24 VEILINGEN !!!!!!!
   JE bent er aan voor de moeite en al uw geld kwijt.
   Behalve als je betaald hebt via PAYPAL, dien daar klacht in en zij zorgen dat jullie uw zuur verdiende centen terug hebt.

   0/5

   0/5

   • Anonymous zegt

    Mensen stop met het bieden op 7/24 veilingen.
    Zij gaan alleen met uw centen lopen en leveren niets.
    Het is ongelooflijk dat deze praktijken blijven gebeuren.
    1 goede raad die met PAYPAL betaald heeft : DIEN KLACHT IN TEGEN 7/24 VEILINGEN EN PAYPAL DOET DE REST.
    Betalen met Paypal kan vanaf heden niet meer.
    Zo dus gebruik geen enkele andere betaal instelling want u bent al uw aangekochte centen voor bied punten kwijt !!!!!!!!!!!!!!!

    0/5

    0/5

 19. zegt

  Het zijn gewoon oplichters veelste mooi om waar te zijn ik had vorige maand een galaxy core prime gewonnen op 24/7 en een Samsung galaxy op veilinghopper nou kan je vertellen je kan fluiten naar je gewonnen producten nog altijd staat er wordt verwerkt kan ke eigen wel voor me kop slaan dat ik hier aan mee gedaan heb.deze site’s moeten zo snel mogelijk opgedoekt worden .de viezerikken

  0/5

  0/5

 20. zegt

  Na twee maanden heb ik nog niets gezien , staat nog altijd in verwerking.Ik heb bij alle mogelijke instanties klacht ingediend tot het ministerie van justitie toe,maar tot nu toe geen resultaat.Wel heb ik van paypal mijn geld terug gekregen.Datgene wat ik via mijn bank betaalt heb ben ik kwijt.

  0/5

  0/5

 21. zegt

  Ik had een Iphone 6, 16 Gb gewonnen op 2 augustus 2015. Nu dus een maand verder en nog steeds niets vernomen. Er staat nog steeds wordt verwerkt.
  Ik heb er al twee mails naar toe gestuurd maar nooit iets gehoord!

  Zijn er mensen die op 1 of andere manier al wel contact hebben kunnen leggen? Of al iets bereikt hebben?

  Ik hoor het graag.

  0/5

  0/5

 22. zegt

  Helaas er wordt sinds 4 juli niets meer geleverd. Ze reageren niet op de mails. Jammer ze waren zo serieus en goed gestart.

  0/5

  0/5

 23. S zegt

  Goed , we hebben nu in ieder geval al iets van een adres , mijn voorstel : laat ons SAMEN sterk zijn………… geen woorden maar ……..

  0/5

  0/5

 24. zegt

  Ik heb geboden via de site op een medion all in one pc-screen, en had ingesteld om maximum 5 automatische biedingen te doen.

  Ik plaatste mijn eerste bod 1 seconde voor het einde van de actie, en werd zelf op de laatste seconde overboden, waarna ik avia mijn 5 automatische biedingen terug bood
  Groot was mijn verwondering wel te zien dat ik MIJZELF TOEN 4X HEB OVERBODEN??? waarna een zekere rwolderink het bieden overnam.
  Ik kon nog 7 keer bieden met de kredits die ik had gekocht en werd iedere keer door rwolderink terug overboden, tot wanneer ik niet meer kon bieden en ineens daarna het bod op naam van rwolderink werd gewonnen.
  Ik kan mijzelf natuurlijk niet automatisch overbieden, wat des te meer aantoont dat deze site een duidelijke oplichting is

  0/5

  0/5

  • zegt

   rwolderink is zo’n biedrobot van 24/7 veilingen. Daarvan kan je niet winnen. Ze gebruiken heel veel biedrobots (met steeds andere namen), anders waren ze allang failliet.
   Als je ziet dat ze een TV van ruim 8000 euro (zij melden 12.000) kunnen veilen voor 6 euro, dan hebben ze een verlies van (100 biedingen à 50 cent = 50 euro, verkoop + adm kosten 8,50 = 58,50) 8000 euro – 58,50 = 7941,50. Dat houdt geen stand. Dus je kan alleen winst maken (in dit geval 50 euro aan biedpunten) als de laatste bieding door het bedrijf ’24/7 veilingen’ zelf gedaan is en daardoor geen prijs verzonden hoeft te worden. Hierdoor maakt 24-7 veilingen op deze ene veiling 50 euro winst. Dat is oplichting en menigeen tuint erin. Heel soms wint iemand een kleine prijs om mensen te laten investeren om mee te blijven doen, maar dan voor grotere prijzen. OPHOUDEN DUS MET DEZE ONZIN! Ik heb contact gehad met Kassa en ‘Opgelicht’, maar die vinden het blijkbaar niet interessant genoeg. Dat maakt het des te schrijnender.

   0/5

   0/5

 25. zegt

  Het geld is via Paypal overgemaakt aan:

  Bedrijfsnaam: DM Entertainment (De ontvanger van deze betaling is Buiten de VS – Gecontroleerd).
  E-mail: [email protected]
  Betaling verzonden aan: [email protected]

  DM Entertainment B.V. Amsterdam
  Keizersgracht 62 1015CS Amsterdam
  020-3690956

  Begin nu toch wel echt te denken om een geschil bij Paypal te openen, maar goed de leveringstermijn van 10 werkdagen is nog niet verstreken…

  0/5

  0/5

  • Balinees zegt

   Ik heb bericht gekregen van de KvK dat het bedrijf gebruik maakt van een vals KvK nummer. Het adres klopt ook van geen kanten. Ze zijn dus gewoon niet bereikbaar.
   Ook het bedrijf dat de website beheert mag verder geen gegevens vrij geven. Ze hebben wel uit mijn naam een mail gestuurd maar ook daar hoor je natuurlijk niets meer van.

   0/5

   0/5

 26. zegt

  Lastig idd… domein is geregistreerd bij TransIP in Nederland. (Virtueel) kantoor bij het Euro Business Center (EBC) aan de Keizersgracht (62-64) in Amsterdam.

  Registrant Name: Veiling Hopper
  Registrant Organization: Veilinghopper
  Registrant Street: Keizersgracht 62-64
  Registrant City: Amsterdam
  Registrant State/Province:
  Registrant Postal Code: 1015 CS
  Registrant Country: NL
  Registrant Phone: +31.201552653
  Registrant Phone Ext:
  Registrant Fax:
  Registrant Fax Ext:
  Registrant Email: [email protected]

  Ik zal voorlopig maar afwachten of de spullen worden geleverd. Ben echt benieuwd of iemand al een geschil heeft geopend mbv Paypal, mits daar mee betaald is. Binnen 180 dagen is het dus mogelijk om Paypal een onderzoek te laten doen indien de goederen niet geleverd zijn, of het product niet voldoet aan de omschrijving…

  Wordt vervolgd.

  0/5

  0/5

  • Anonymous zegt

   Onderzoek laten starten bij Paypal, hebben wij ook gedaan ondertussen reeds grote bedragen van de biedpakketten terug gekregen via Paypal. ( ging over enkele 1000 de euro’s ) DM entertainment reageerde op niets en 24-7 ook niet. Er zijn nog altijd dingen die niet geleverd zijn ( iPhone 6 plus / Galaxy s6 Edge / … ) die zijn gewonnen in april dit jaar dus bijna 4 maand na winst niet geleverd. Vandaar heeft Paypal de zaak in ons voordeel uitgesproken omdat ze van het bedrijf zelf geen antwoord kregen vorderde ze in ons voordeel een groot bedrag terug in.

   0/5

   0/5

   • Balinees zegt

    En als je nu met IDEAL het betaald, kan je dan ook iets doen om je geld terug te krijgen?

    0/5

    0/5

 27. Balinees zegt

  Zo, ik heb consu wijzer ingeschakeld. Net ook gekeken bij de KvK. Als je hun inschrijfnummer intikt kom je heel ergens anders terecht.
  De KvK heeft mij teruggebeld en er wordt nu grondig uitgezocht hoe dit zit.
  Het bedrijf dat waarschijnlijk deze site heeft opgezet

  Transip B.V.
  Schipholweg 9b
  2316 XB Leiden

  tel. 07152 41919

  KvK 24345899

  0/5

  0/5

  • zegt

   Goedemiddag Balinees,

   Mag ik weten hoe u aan die informatie komt?
   Alles wijst naar DM Entertainment BV in Amsterdam.
   Hoe komt u bij een bedrijf uit Leiden?
   Graag hoor ik hier meer van, aangezien ik slechts 2 van mijn 6 gewonnen producten heb ontvangen en dus in hetzelfde schuitje zit als de rest van de mensen.

   Met vriendelijke groet,

   M-G

   0/5

   0/5

   • Balinees zegt

    Ik heb een mail gestuurd naar de Kamer van Koophandel en die is op onderzoek uitgegaan.
    Het bedrijf wat ik hierboven benoem is het bedrijf dat de website van 24-7 beheert. Het bedrijf is bekend bij hen en je kan ook netjes alles bekijken. Ik had gehoopt dat zij mij aan een adres zouden kunnen helpen maar daar zijn ze niet toe bevoegd. Wel hebben ze uit mijn naam een mail doorgestuurd naar hen maar mogen niet ontkennen of bevestigen dat dit hetzelfde email adres is waar wij alle mails naar toe sturen. Antwoord krijg je dus niet. Ik denk dat het enige wat we kunnen doen is ons verlies nemen en ons zelf voor de kop slaan dat we hier ooit aan zijn begonnen.

    0/5

    0/5

 28. zegt

  Meerdere veilingen gewonnen, helaas wordt er niets geleverd. Ze reageren niet op mijn e-mails. Dus mensen: kijk uit, dit is niet betrouwbaar!!! Zonde van je geld.

  0/5

  0/5

 29. zegt

  Tot 4 weken geleden was er geen vuiltje aan de lucht.
  Ik had een VR Headset en een Asus Tablet gewonnen en die werden keurig op tijd bezorgd. (t.w.v. €300 totaal)
  Op dit moment ben ik echter al 5 weken aan het wachten op een gewonnen Sonos Play 5 t.w.v. €399,-
  De site geeft de garantie dat het product binnen 7-10 werkdagen verzonden wordt, dus ik heb al meerdere mails gestuurd. Tot op heden geen respons.

  Momenteel heb ik ongeveer €150,- in de site ‘geïnvesteerd’, dus ik heb winst, maar ik ben natuurlijk niet te spreken over de service.

  Ik kan ook nergens een telefoonnummer vinden van 24-7-veilingen.nl
  Kan iemand mij hieraan helpen?

  Bvd!

  M-G

  1/5

  1/5

 30. Herman zegt

  Ik heb ook een slechte ervaring heb 7 juli een Panasonic cinemaset gewonnen was blij en metteen voor €35 punten gekocht
  Het is nu 29 juli en ik heb al verschillende mails gestuurd ook op Facebook van 24/7 om reaktie gevraagd .
  Ik heb tot nu toe geen enkele reaktie gehad ook de gekochte punten staan nog niet op mijn saldo
  Dus tot nu niet de cinemaset en geen punten
  Slechte zaak zeker als ze niets laten horen
  Bij de prijs staat betaald en wordt verwerkt
  Groet herman

  0/5

  0/5

 31. zegt

  Ook ik zit al weken te wachten op een gewonnen telefoon. geen reacties op emails die ik heb gestuurd. In de algemene voorwaarden van deze site staat dat je een koopovereenkomst aangaat. Jammer dat zij zich niet aan hun eigen regels houden. Misschien nu maar eens via de rechtsbijstand actie ondernemen. Op deze manier wordt het een principekwestie. een reactie zou op zijn minst erg netjes zijn!

  0/5

  0/5

  • Anonymous zegt

   Ik heb hetzelfde ik heb een pananasonic cinema set gewonnen maar nog niks gehad ook op zeker 10 mails ook via Facebook geen enkele reactie
   Ook punten gekocht maar komt niks op mn saldo
   Herman Traanman

   0/5

   0/5

  • Anonymous zegt

   ik wacht ook al lang op mijn gewonnen panasonic cinema set , ik heb betaald en er staat bij wordt verwerkt
   op mails wordt niet gereageerd

   herman traanma

   0/5

   0/5

 32. Ton zegt

  Mijn ervaring met veilinghopper is zo slecht dat ik er alles aan wil doen ze van internet te krijgen.
  het zijn de meest asociale figuren die ik op het internet tot nu ben tegengekomen, geen reactie op mails geen gewonnen producten , dus mensen kijk uit waar je aan begint.
  ik zou graag ideeen willen op doen wat we met meer gedupeerden kunnen doen aan die criminelen.
  er moet toch zo iets als een fraudedienst of misschien de fiot hiervan op de hoogte brengen??
  Ik ben benieuwd naar reactie’s

  0/5

  0/5

  • Balinees zegt

   Ik zou ook wel eens willen weten wat je kan doen om toch in ieder geval je geld terug te krijgen. ruim 400 euro is niet niks. Iemand een idee?

   0/5

   0/5

  • zegt

   Dit staat in de voorwaarden:

   ARTIKEL 4. | AANBOD VAN PRODUCTEN EN DIENSTEN

   4. Elk aanbod van producten en diensten geschiedt onder voorbehoud van voldoende beschikbaarheid daarvan. De leverancier is niet gehouden tot levering van de producten of diensten over te gaan in geval deze niet leverbaar of beschikbaar zijn.

   Dus als ze niet kunnen leveren, dan houdt t gewoon op? Of begrijp ik t nu verkeerd?

   0/5

   0/5

  • Anonymous zegt

   ik heb op 17 juni iets gewonnen en almeerdere mails verzonden en niks van reactie gekregen

   0/5

   0/5

 33. zegt

  Ben er ook aan voor de moeite, weet iemand of er al een klacht is ingediend waar ik me bij kan aansluiten of kan ik best gewoon naar de politie gaan om zelf 1 in te dienen? Mijn advocaat wilt er in ieder geval al werk van maken als ik hem de opdracht geef.

  0/5

  0/5

  • zegt

   na tientallen mails, een aangifte bij de nederlandse politie, 2 aangetekende brieven ,een klacht bij testaankoop,en klachten bij elke organisatie met internetfraude ben ik nog altijd nergens,want niemand doet iets of kan iets doen.Intussen zijn we 2 maanden verder en heb ik nog altijd niets gekregen.Als er iemand naar een advocaat wil stappen dat is de enige oplossing.

   0/5

   0/5

  • Anonymous zegt

   online aangifte doen bij de politie. Heb ik ook gedaan. Ga het nog doen bij fraudehelpdesk en meldpunt internetoplichters. Wie weet helpt het.

   0/5

   0/5

  • Balinees zegt

   Ik heb online een politierapport laten opmaken en inderdaad aangifte van oplichting gedaan tegen deze schurken. Verder ben ik in onderhandeling met Consu-wijzer. Niets doen kan altijd toch

   0/5

   0/5

  • zegt

   hallo,ik heb 5 veilingen gewonnen in september de waarde is 957,00 euro ik heb aangiften gedaan bij politie te druk zeggen ze klachenkompas, aangetekenbrief gestuurd niets helpt dus als u weet wat ik moet doen ik hoor het graag ,het zijn oplichters,veilinghopper is waardeloos moet stoppen.ik ben heel BOOS

   0/5

   0/5

 34. Balinees zegt

  Nou dacht ik toch dat er schot in de zaak zat omdat ik een mail ontvangen had. Maar die 3 werkdagen zijn nu allang voorbij en nog niets gezien. Zijn er meer mensen die een mail hebben ontvangen dat HUN PRIJS wordt opgestuurd en die daarna niets ontvangen? Ze veranderen wel mooi bij je account dat de prijs is VERZONDEN. Ik heb nog een paar punten staan, wie wil ze hebben?

  0/5

  0/5

 35. zegt

  goed voor jou balinees, ik wacht nog altijd,nu al 8 weken en nog altijd niets gezien.Ook mijn zoon die een computer en een laptop gewonnen had heeft nog niets gezien.Hen gisteren een aangetekende brief gestuurd, vandaag mailtjes,geen antwoord.Kostprijs 2500 euro samen.

  0/5

  0/5

 36. Balinees zegt

  Ook ik moet (vooralsnog) mijn mening bijstellen. Gisteren een mail ontvangen dat mijn “gewonnen” telefoon binnen 3 werkdagen wordt afgeleverd. Ik heb hem dus nog niet maar heb nu wat meer hoop op een goede afloop. Zodra ik hem werkelijk heb ontvangen laat ik het weten. En nee, ik ben echt niet iemand van DE SITE.

  0/5

  0/5

 37. zegt

  de eerste prijzen heb ik gekregen ,maar die waren goedkoop.Nu heb ik dure gewonnen en redelijk geld kwijtgespeeld en niets meer gezien.Heb al ettelijke mails gestuurd gestuurd en geen enkel antwoord meer gekregen.Ik heb mijn lesje geleerd alleen vind ik dat dit moet stoppen ,zoveel mensen bedriegen zonder dat er een overheid ingrijpt dat kan niet.Weet iemand waar je klacht kan indienen?

  0/5

  0/5

  • zegt

   Ben er ook aan voor de moeite, weet iemand of er al een klacht is ingediend waar ik me bij kan aansluiten of kan ik best gewoon naar de politie gaan om zelf 1 in te dienen? Mijn advocaat wilt er in ieder geval al werk van maken als ik hem de opdracht geef.

   0/5

   0/5

 38. bert1895 zegt

  hij ik heb een heel tijdje mijn beklag ook gedaan heb na vier weken mijn vaatwasser aangekregen maat toch mensen ik doe het daar geen tweede keer meer heb geen vertrouwen er in je krijgt geen mail je stuurd massa mijls en je drijgt met de politie en in eens krijg je een sms van de leverancier die zij gebruiken bol .com eerst val je uit de lucht want heb daar niks besteld en als ze bellen weet je waarvoor in eens maar goed dat ik juist die dag verlof had ander zou niet weten hoe het dan gelopen had
  geen fansoenlijke organisatie achter hun sisthyeem van werken
  en das er spijten ervan

  1/5

  1/5

 39. Anonymous zegt

  Zo mensen, ook ik ben er helaas ingetrapt. 5 (product)veilingen gewonnen, en de eerste 4 heb ik inderdaad thuis gehad. Dan win je ineens na lang bieden een duurder product. Nu zijn we 4 weken verder, en is er na diverse berichten via hun ‘contactformulier’, een mail naar ‘[email protected]’, een privébericht via hun facebookpagina, en zelfs een openbare reactie op een reeds geplaatst bericht op deze facebookpagina nog steeds geen enkele reactie van de personen achter deze site. Is het een plan dat meerdere mensen met negatieve ervaringen ook reageren op het openbare bericht op Facebook? Misschien dat dat wat oplevert.
  Mensen die gerechtelijke stappen hebben ondernomen: is hier al iets uitgekomen? Ik ben erg benieuwd…

  0/5

  0/5

  • Anonymous zegt

   ik wacht ook al lang op mijn gewonnen panasonic cinema set , ik heb betaald en er staat bij wordt verwerkt
   op mails wordt niet gereageerd

   herman traanman

   0/5

   0/5

 40. zegt

  Prima, ik heb tot nu toe alles ontvangen.
  Wel zat er soms een langere levertijd op.
  De site is wel veel drukker geworden, dus kies je moment goed uit.

  5/5

  5/5

 41. Balinees zegt

  Na het lezen van al deze ervaringen mag ik toch zo hopen dat ik mijn “gewonnen” telefoon gewoon mag ontvangen deze week. Er zijn toch ook nog behoorlijk wat centjes in gaan zitten van ons pensioen. Eigen schuld dikke bult zou je kunnen zeggen. Ik heb nog punten maar voorlopig doe ik helemaal niks. Eerst maar afwachten wat er gaat gebeuren aankomende week,

  0/5

  0/5

  • Mickey zegt

   Ik doe al langer mee. Ik heb nog steeds mijn prijzen gekregen. Deze laatste keer kreeg ik zelfs een email wanneer ik de mijn gewonnen artikel kon verwachten. De dag later had ik het al thuis. Ik ben echt dik tevreden over ze. De verzendingen zijn wel wat aan de late kant maar wat teld is dat het je toegezonden wordt. Beter laat dan nooit…. Toch.?

   5/5

   5/5

 42. zegt

  ik moet mijn oordeel wijzigen ,ik heb vandaag na een paar mailtjes mijn gewonnen biedingen perfect in orde aangekregen .Dus in plaats van een nul een dikke 5

  0/5

  0/5

 43. zegt

  4 prijzen gewonnen ,maar nog geen enkele gezien.Geen antwoord op mails ,weet er misschien iemand waar je klacht kan indienen?Waarschijnlijk mijn zuurverdiende centen kwijt.De gewonnen punten werden wel onmiddellijk bijgeschreven.

  0/5

  0/5

 44. zegt

  Heb er heel veel geduld mee gehad , vele mails gestuurd eerst hebben ze geantwoord met rond de pot te draaien en daarna niets meer ! Je word ontmoedigd en dan geven we het op wat fout is .zolang ik niet krijg waar ik recht op heb zal ik en ik hoop de vele anderen die bedrogen zijn , want op deze manier is dit pure oplichting , het niet opgeven !we moeten dit langst zoveel mogelijk manieren laten weten dat deze oplichting stopt en de goedgelovige mensen er niet in trappen . negatieve ervaringen blijven melden zodat hun diefstal van ons geld stopt ! En hoe zit het met de diensten die dit moeten voorkomen en stoppen . als de brave burger een overtreding doet moet en zal hij betalen . laten we dit blijven melden en er mee aan helpen hier een einde aan te maken ! Dus voor de mensen die bedrogen zijn ,blijf dit melden tot het in orde is of dit stopt ! Beoordeling niet 0 op 5 maar beneden alle pijl !

  0/5

  0/5

  • S zegt

   Heb inmiddels enkele personen / instanties vrijdag jl. ingeschakeld. Kijken of zij hier op reageren. Zie mijn ervaring verderop op dit forum. Na dat ik “de oplichters ” gemaild had dat ik verdere stappen ging ondernemen kwam er ineen een gewonnen prijs de deur binnen vallen. Wel de kleinste van de vier maar blijkbaar helpt zoiets toch wel een beetje. Hopelijk zal er een van de personen/instanties een reactie terug geven zodat ik hiermee verder aan de slag kan en het recht doet zegevieren.

   0/5

   0/5

  • zegt

   Tja, al eens aangekaart bij ‘Kassa’ en ‘Opgelicht’. Die willen er geen aandacht aangeven. Er zijn mensen die denken dat wij dit soort waarschuwingen geven zodat wij zelf meer kans hebben om te winnen. Dat is toch echt niet zo. Dat een bedrijf failliet gaat is 1, maar om te blijven cashen op gekochte biedpunten en de gewonnen prijzen niet te sturen (of 24-7 wint zelf door een bied-robot in te zetten) is natuurlijk gewoon oplichting. Politie doet hier niets aan, die geven liever parkeerboetes, is makkelijker prooi. De eigenaar van 24-7, dhr N. te H lacht zijn ballen uit de broek.

   0/5

   0/5

 45. zegt

  zijn oplichters had een vaatwasser voor 5,22 euro
  maar heb na twee weken nog altijd niks aan gekregen
  trap er niet in op deze site blijf daar weg

  0/5

  0/5

 46. S zegt

  Dit is een serieuze WAARSCHUWING !!! De ervaring die ik ermee heb opgedaan is als volgt : ze laten je de eerste keer al snel iets winnen , dit is wel iets kleins in mijn geval. Dit wordt netjes binnen de op de website te lezen afwerktijd geleverd. Das mooi zou je denken , maar nu komt het. Je gaat verder met bieden en warempel het werkt , in mijn geval een koffiezetter van 349 euro EN een Mac book van 2100 euro. Wauw……. en verder gaan , hierna nog een aantal kleine prijsjes gewonnen maar mijn knaken verdwenen wel gestaag. Inmiddels ruim 6 weken verder en talloze e-mails verder , waar je dus NIETS op hoort , wacht ik nog steeds op verschillende prijzen waaronder het Mac book en een 4k tv. Ik heb hierop een aantal instanties/ personen gemaild met dit verhaal , even afwachten op antwoord.
  Een raad van mij , iemand met deze negatieve ervaring : GA NIET IN ZEE MET DEZE SITES ALLEMAAL OPLICHTERIJ EN ZE ZIJN NERGENS BEREIKBAAR.

  0/5

  0/5

  • zegt

   Dit klinkt als productveilingen (failliet), daar krijg ik ook nog steeds prijzen van t.w.v. 1200 euro..
   Ik heb bij 24-7-veilingen de de laatste 4 maanden ongeveer 500 euro aan biedpunten gekocht, en heb aan zo’n 30 veilingen meegedaan. Niet één kunnen winnen, altijd was ik de een na laatste bieder. Volgens mij proberen ze de prijs op te drijven d.m.v. een zgn. ‘Bied-Robot’. (ze zouden voor het vertrouwen deze manier van veilen onder toezicht van een erkende notaris moeten stellen). Ik moet zeggen, het is wel spannend, maar ik doe er niet meer aan mee. Als ik dan nu hoor dat produkten niet meer geleverd worden, dan vraag ik me af hoe lang het duurt voordat ook deze veilingsite failliet wordt verklaard.

   0/5

   0/5

   • zegt

    Ik heb ook uitgerekend dat als 24-7 veilingen niet zelf aan een veiling meedoet en wint, er een flink verlies wordt geleden door dat bedrijf. Ze moeten dus zelf meebieden via bied-robots en de prijs winnen om het opnieuw te kunnen aanbieden. Anders houden ze het nooit vol. Pure oplichting want de deelnemers van de betreffende veiling zullen nooit winnen. Uiteraard zullen ze soms wel een veiling laten winnen om de schijn op te houden en om deelnemers te houden.

    0/5

    0/5

 47. zegt

  Pure oplichterij. Kost veel geld en je gewonnen en betaalde producten worden niet geleverd. Ze reageren niet op mails, opereren onder meerdere namen en hebben websites met ip adressen uit buitenland omdat in Nederland cent-veilingen illegaal zijn en dat is dus niet voor niets. Trap er niet in.

  0/5

  0/5

 48. zegt

  Ik heb 2dingen gewonnen op de site en heb mails gestuurd waar ze blijven maar krijg geen antwoord…

  Leuk is anders!

  Mvg mike

  0/5

  0/5

 49. zegt

  Ik sluit me hellemaal aan. Je kan idd duidelijk het systeem zien en dat het dus pure oplichterij is. steeds de zelfde namen die maar blijven bieden op het zelfde product. Het gaat om 2 namen per product. als je hun slagen gaat berekenen met wat de slagen(punten) kosten draaien ze meer dan zwaar verlies dit maakt het dus super ongeloofwaardelijk. Ook zou het betekenen dat mensen niet zouden slapen meer een paar dagen lang… Zelf heb ik tussendoor wel geslapen omdat ik echt gebroken was naar 2 dagen en een nacht wakker te zijn geweest. en toen ik wakker werd zag ik nog steeds de zelfde namen druk bieden. Het valt idd ook erg op dat ze precies op de aller laatste seconde gaan bieden zonder ook maar een kleine afwijking. als je idd stopt met bieden duurt het niet lang voor hij ineens gesloten word. je baalt en frustreerd je en denkt ik was zo dichtbij volgende keer kan ik het… en je bent simpelweg in de val gelokt. Ik ben veel geld kwijt geraakt door dit systeem.

  0/5

  0/5

  • Rene zegt

   Het is mogelijk om automatisch bieden aan te zetten. Dan is t gedrag wat jij dan ziet. Je geeft een maximaal #bids op en dan zorgt ervoor dat wanneer de 20 seconden afloopt een automatische bieding wordt gedaan. Dat is niet zo raar. Ik heb wel even gekeken naar de namen. Wat me opvalt dat er altijd namen zijn zoals , zoals dkoenders, mvanwijk, fprussen, msnellemans en mbeltmans etc. Het automatisch bieden is dus een mogelijkheid. Eerst maar eens zien of we onze producten krijgen. Ik heb me ook laten verleiden inderdaad.

   0/5

   0/5

  • Rene zegt

   Als je met Paypal hebt betaald kun je een geschil openen. Heeft iemand daar ervaring mee?

   Zie onderstaande tekst van Paypal:

   Indien u problemen ondervindt met een aankoop, kan PayPal u hierbij helpen. PayPal biedt aankoopbescherming indien u een object heeft gekocht en:
   U ontvangt het object niet;
   Het object dat u heeft ontvangen komt niet overeen met de omschrijving in de advertentie.
   In deze gevallen kunt u via uw Actiecentrum een geschil openen. U kunt alleen binnen 180 dagen na de transactie een geschil openen. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk.
   Via een geschil probeert u eerst om samen met de verkoper tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan kunt u binnen 20 dagen het geschil opwaarderen naar een claim. PayPal zal dan een onderzoek starten en een uitspraak doen.
   Klik hier voor meer informatie over onze kopersbeschermingprogramma’s .

   Groet,

   -Rene

   0/5

   0/5

 50. Bert zegt

  Mijn ervaringen zijn positief over 24/7 veilingen.

  heb tot nu toe een soundbar en een ps tv gewonnen voor bijna niets (17 euro totaal)

  De soundbar was een cadeau,dus heb gevraagd wanneer die ongeveer verstuurd zou worden, kreeg snel een mail terug met: we gaan het met spoed versturen en wij hopen dan ook dat het op tijd is voor de verjaardag, binnen 2 dagen had ik alles keurig in huis.

  Dus mijn ervaringen zijn zeer positief!

  5/5

  5/5

  • Dirk zegt

   Kan niet anders zeggen dat een positieve ervaring. Getriggerd door facebook waar een bekende aangaf een playstation voor 6 euro te hebben gewonnen.
   Heb voor een totale waarde van >2000 euro uiteindelijk 800 euro betaald voor een 5-tal producten. Ben er zeer tevreden mee. Eerste producten werden binnen termijn geleverd alleen het duurste (ongveer 1100 euro waard PC) bleef uit. Mails gestuurd en (gelukkig) allemaal beantwoord gekregen. Bleek product out of stock en werd uiteindelijk naar tevredenheid geleverd. In de tussentijd kan ik niet ontkennen, door het lezen van wat reviews, dat ik dacht naar mijn pc te kunnen fluiten. Ik kan niet anders zeggen dan een positieve ervaring. Ik geef ook toe dat het bieden lastig is. Ik heb diverse producten gevolgd en getracht om een eigen strategie toe te passen. Kan niet zeggen dat deze gewerkt heeft. Je weet gewoon niet wat die ander heeft ingevoerd. Als je iets echt wilt is mijn ervaring moet je ook bereid zijn om een wat hoger bedrag in te zetten is mijn ervaring. Heb ze wel de tip meegegeven om wat sneller leveringsinfo te sturen. je weet niet wanneer de producten geleverd worden. Een vooraankondiging zou welkom zijn

   5/5

   5/5

  • zegt

   Heb 3 produkten “gewonnen” nu 6 weken geleden, er word niets geleverd.
   Het bedrijf is niet te bereiken, geen informatienummer, en mails worden niet beantwoord.
   Geloof de positieve reacties niet, het is duidelijk pure oplichterij.

   0/5

   0/5

 51. zegt

  Vieze zever site pure fraude site ! Zijn fraudeurs ben meer te weten gekomen ervoor te gelegen in Amsterdam ma bedrijf bestaat nergens.. As je contact wil krijg je valse adres.. Zij hebben meerdere site ook al win je je krijgt niets op gestuurd of een kut cadeau van 100-200€ en daarna niets meer :) zij hebben veilinghopper.com en nog meerdere site dus geloof niet in deze zever of je komt wel te weten hoe het in mekaar zit 😉 legale fraudeurs zijn dat maar amateurs as je beetje bestand hebt van pc’s kom je wel meer te weten..

  5/5

  5/5

 52. Genk zegt

  Ik heb hun nagetrokken omdat mijn broertje een aangetekende brief van hun ontving er stond alleen een adres bij van in Amsterdam , waar je alleen maar panden te huur vind en ze niet zitten een telefoonnummer gevonden die niet bestaat en hun ip adres komt uit Singapore.. Zo eerlijk is de site 😉

  0/5

  0/5

 53. zegt

  Dit is van dezelfde eigenaar als PRODUCTVEILINGEN ! Google daar maar eens op, ook nu weer biedrobots. Heb uitvoerig de bieders bijgehouden en wat al door anderen wordt benoemd is correct.

  Daarnaast heb ik mijn emailadres speciaal aangemaakt voor Productveilingen en ontvang ik ineens emails van 24-7 veilingen waar ik nog nooit van heb gehoord en waar ik mij zeker niet voor heb opgegeven om mailings te ontvangen. Daarnaast wordt er ook nog eens dezelfde naam in de aanhef gebruikt als productveilingen deed.

  1/5

  1/5

 54. zegt

  Hallo iedereen,

  Plots kreeg ik een goede 2 maand geleden een mailtje van deze website. Ik dacht dan, hoe komen die nu aan mijn email. Nu ik lees dat dit vroeger productveilingen was versta ik het. Ze gebruiken alle klanten van vroeger.

  Nu toen ik die mail kreeg waren er amper spelers en bieders volgens mij. Ik heb netjes met slecht een 100 euro aan bids 4 artikelen gewonnen in 2 dagen.

  Dit was een guess armband, een dyson kruimeldief, een SAMSUNG Galaxy A3 en dan nog een senseo. Eigenlijk allemaal kleine dingen maar heb ze toch gewonnen. Gsm kreeg ik gelijk na 3 dagen al thuis opgestuurd en dan dacht ik tjien ik ga echt alles krijgen want eerste geloofde ik het niet.

  Ook mijn zus maakte een account aan maar zij woont ergens anders dus de regels werden niet geschonden. Ook zei won een exlusive horloge van SEIKO twvan 2000 euro volgens de website. ( Eigenlijk maar 1400 euro ).

  Ik betwijfel dat dit een bedrog website is maar ondertussen zitten daar gewoon honderden mensen op en is het nu veel moeilijker iets te winnen. Ze halen ook winsten uit mensen die de artikelen nadien kopen want je kan bv iets winnen ter waarde van 200 euro. Maar eigenlijk is het in de mediamarkt maar 150… Iedereen die het artikel niet wint en bv 50 euro spendeerd aan biedingen en dan het artikel afkoopt voor 150 en dus 200 betaald. Dan maken zei nog eens 50 euro winst..

  Naar mijn zeggen eerlijke website maar te druk nu. Kies de goede momenten uit

  5/5

  5/5

 55. zegt

  Heb ook eens heel rustig de biedingen bekeken en je ziet constant dezelfde namen opduiken die voor honderden biedingen doorgaan. Terwijl ze zo het product kunnen winnen bieden ze gewoon door. Systematische biedingen precies op de seconden. Al bied ik mee dan nog gaan ze precies op de seconden weer bieden. Helaas mijn geld weg, het zij zo…

  5/5

  5/5

 56. Genk zegt

  Ik wil mensen waarschuwen voor de site 24/7 veilingen. Mijn ervaring met deze site is alles behalve, het is een oneerlijke site! Ik heb tussen 26 en 31 maart 4 goederen gewonnen ter waarde van 2000eur hoewel ik meer dan dat heb opgedaan! Alles was in orde betaald en betalingsbevesting per mail gekregen, vandaag 15 april heb ik uiteindelijk antwoord gekregen van een zekere myriam na verschillende mails te hebben verzonden en ze zei dat er een aangetekende brief wordt opgestuurd omdat er op mijn adres nog 2 veilingen waren gewonnen (door mijn zus en vader) nu zeggen ze dat dat niet mocht en ge maar 1 account per gezin mag aanmaken, maar ze laten mij wel eerst 3000 EUR op doen en veilingen winnen en betalen om zich nu eronder uit te muizen!! Bij deze is testaankoop ingelicht! Trap er niet in het zijn oneerlijke mensen!!

  0/5

  0/5

 57. Ervaringsdeskundige en slachtoffer 24-7veilingen zegt

  Wat Carla zegt.

  Ik heb een week lang een complete analyse gemaakt van biedingen en patronen en heb middels verschillende accounts geboden op verschillende artikelen, voornamelijk op de artikelen die niet populair zijn.

  Zolang ik geen interesse toon, wordt de veiling betrekkelijk snel gesloten. Zodra ik een bod plaats, duiken opeens nieuwe namen op die mee bieden en zelfs vastberaden zijn om dat ene product te bemachtigen.

  De veilingsite zal zeggen dat ik een slechte verliezer ben, maar ik praat niet op gevoel. Als je alleen al kijkt naar wat er weg wordt gegeven en het aantal biedingen die voor de producten geplaatst worden, kun je deze site met geen mogelijkheid in de lucht houden als je alle producten daadwerkelijk zou verzenden naar ‘echte’ personen.

  Dit is hoe het werkt:

  Er wordt een product geplaatst. Achter dit product staat een minimale bedrag dat behaald moet worden, voordat er daadwerkelijk een prijs uitgereikt wordt. Tot dat bedrag bied het systeem met verschillende accounts mee. Alsof er echte bieder zijn. Zolang er echte bieders zijn en het minimum bedrag is nog niet behaald, biedt het systeem mee. Pas na het behalen van het minimum bedrag (exclusief de biedingen van het systeem), stopt het systeem met bieden en maak je wellicht kans op een artikel.

  Alleen op deze manier kan deze site winstgevend werken. Wat het misdadig maakt is dat het niet transparant is en dat je voor de gek wordt gehouden. De praktijken van deze site zouden door justitie flink doorgelicht moeten worden.

  Mijn advies aan de lezer is: Pas op voor deze site. Wat te goed lijkt om waar te zijn, is vaak ook te goed om waar te zijn. En dat geldt nu dubbelop voor deze website. Je bent gewaarschuwd. Vermijd deze website. Dat geldt overigens voor alle overige vergelijkbare sites, voordat mensen denken dat ik een concurrent ben.

  Ik neem de tijd om mijn analyse hier uiteen te zetten en mensen te waarschuwen voor deze malafide praktijken.

  Vergeet niet… Degenen die hier iets positiefs plaatsen over de website, kunnen mensen van de site zelf zijn. Of de zonderling die ooit een keer iets heeft gewonnen. Zoek eens op twitter, facebook of wat dan ook. Wie heeft het erover iets gewonnen te hebben op deze site?

  Voor iedereen die zich niks aantrekt van deze review en toch de poging waagt: Succes!

  0/5

  0/5

 58. zegt

  Zo, zeker aandelen ofzo? Ik wil mensen voor deze site waarschuwen. Ik heb er al teveel centjes naartoe gebracht en nog nooit iets gewonnen.

  Artikelen die normaal voor een redelijke prijs weggaan wordt opeens massaal op geboden, zodra je mee doet. Op moment dat je stopt is het artikel na 3 of 4 boden verkocht.

  Je wordt gewoon voor de gek gehouden. Trap er niet in!!!

  0/5

  0/5

 59. Balinees zegt

  Waar kan je dan het beste aangifte doen van oplichting? Ik zou mijn 400 euro graag terughebben.

  0/5

  0/5

Voeg een ervaring toe

0