123bids.com 1.17/5 (144)

123bids.com is een van de grotere centenveilingen van Nederland en België. Plezier, eerlijkheid en originaliteit zijn de kernwaarden van 123bids.com. De centenveiling is sinds 2011 actief en veilt onder andere smartphones, tablets, televisies en andere gadgets.  123bied biedt:

– 24/7 mogelijkheid tot mailcontact
– Koop een product als je de veiling niet hebt gewonnen
– Verzending binnen 5 dagen na veilingwinst
– Hanteren 3 soorten veilingen

Alle ervaringen & reviews van klanten met 123bids tot nu toe:

 

Ervaringen

 1. Kobitje92 zegt

  123 Bieds of 123Bids zoals het nu heet is gewoon een gok site je moet puur geluk hebben ik heb 1 x meegemaakt dat ik een bod deed op een PS4 waar de prijs op 8 euro stond de teller was 0 ik was de laatste bieder en wat kwam er toen > een extra aftel klok bij van 10 seconden ! < dus de teller is op 0 jij maakt het laatste bod je denkt boem ik heb het product binnen nee hoor daarna komt er nog eens 10 seconden extra "countdown" bij kijken dus pas als je die ook wint dan heb je product gewonnen en dit gebeurd zelden tot nooit ze verdienen zoveel meer aan alle coins die worden gekocht om te bieden dat het ze niet boeit om een product voor uiteindelijk 20-50 euro weg te doen . Je kan hier dus wel wat winnen maar het is gewoon hetzelfde als dat je Holland casino inloopt ik zal dat eerder doen dan heb je tenminste nog meer plezier dan als je tientallen euro's uit gaat geven aan bied coins .

 2. zegt

  snap sommige reacties wel maar site is niet nep heb zelf prijs met winkel waarde van 500 euries op de site gewonnen (was gekocht bij bol.com en verstuurd via bol )voor onder 2 euro is gewoon kwestie van geluk hebben heb vaak zat gehad dat teller op nul stond en op allerlaatste seconde weer iemand overbood je kunt ook zelf nadenken en snappen dat om 6-7 uur sávonds meest mensen achter internet gaan :)

  3/5

  3/5

 3. Johan zegt

  dit zijn oplichters
  Heb voor 2800€ aan biedcredits gekocht in de hoop wat te winnen eindstand al me biedcredits op en niks gewonnen Sturen ze me een kortingsvoucher op biedcredits te kopen?

  0/5

  0/5

 4. Michel zegt

  Klote site ! Is niet meer dan een grote oplichtersbende en nog wel een slechte ook. Nu meerdere keren meegedaan en zie duidelijk dat het niet zuiver is. Als je ze erover mailt reageren ze niet of ze proberen er – niet zo subtiel – omheen te draaien door er simpelweg niet op in te gaan. Dit zaakje stinkt !!!! NIET DOEN dus

  1/5

  1/5

 5. zegt

  Ik ben ermee opgehouden en heb me officieel via een email opgezegd bij 123Bied. Sinds dat de site veranderd is kan ik daar niks meer winnen. De biedmanieren zijn sindsdien ook veranderd, onlogisch geworden. Producten gaan voor een paar euro weg en waar ik ook op bied, maakt niet uit, daar worden de bedragen opeens over de 100 euro. Ik heb het lang geprobeerd maar om er alleen geld in te steken zonder its te winnen dat kan natuurlijk niet. Dit alles heb ik ook in die mail tegen 123Bied gezegd. Hun hadden er geen moeite mee en hebben mijn account verwijderd. Dit wilde ik toch nog even met jullie delen?

  0/5

  0/5

 6. zegt

  123bied.nl heeft altijd super gave veilingobjecten, die je voor héél lage prijzen kunt scoren. Je moet soms even geduld hebben, maar als je op het juiste moment jou bod plaatst, kun je artikelen scoren, tegen een fractie van de echte winkelwaarde. Ik zou het gewoon eens proberen!! Echt een van de beste veilingsites die er zijn en ik denk zelf de beste door de absurd goedkope dingen die je kunt scoren

  5/5

  5/5

 7. Anonymous zegt

  Het is een grote oplichterij. Ik zie iemand vanaf het begin bieden en uiteindelijk ook het artikel winnen. Hij/zij biedt gedurende bijna 18 uur om de andere bieding oftewel bijna 50%. Dat kost klauwen met geld.
  Ik heb zo’n vermoeden dat 123bied.nl zelf meebiedt en dus ca 50% van anderen opstrijkt en toch het apparaat nog hebben. “Zikitron” is zo’n “stromannetje” en zo zullen er nog wel meer zijn.
  Ze zullen ongetwijfeld wat weggeven maar dat staat in geen enkele verhouding tot de bedragen die ze van anderen aftroggelen.

  0/5

  0/5

 8. Generaal Ben zegt

  Als je de reacties hier leest moet je concluderen dat dit verboden moet worden. Ze zijn gewoon iedereen aan het naaien. Je kan elke dag verschillende accounts ontdekken die meer dan 500x bieden. Nu zouden dat normale mensen kunnen zijn, maar deze accounts willen alle producten. ALLE. Het zijn overduidelijk bots. Je kan namen ontdekken die steeds weer terugkomen.
  Daarnaast zijn er maar vrij weinig mensen die echt iets hebben gekocht op deze site.

  Als ze echt willen dat mensen hen geloven moeten ze duidelijk op hun site zetten dat er geen bots in het spel zijn.

  1/5

  1/5

  • Robin zegt

   Exact wat deze meneer zegt. Letterlijk iedere biedwebsite maakt gebruik van bots; je wordt dus telkens ‘overboden’ door een ‘nep-account’. Dit zodat je eerder nieuwe credits gaat kopen.

  • Anonymous zegt

   Dus dat ik heb ook al een paar prijzen gewonnen. Heb een paar dafen terug nog een stoomreiniger gewonnen en heb een 2DS gewonnen en doe nog niet zo lang mee dus mag niet klagen

   0/5

   0/5

 9. Anonymous zegt

  Altijd dezelfde mensen die terugkomen.. volg al bij 5 uur de site en wordt steeds door dezelfde mensen overboden.

  0/5

  0/5

  • anymous zegt

   Klopt. Ik houd het al veel langer bij. Dagen, weken! Ik kan mij niet voorstellen dat een normaal iemand vrijwel dagelijks of wekelijks zoveel tijd in het bieden op deze site steekt. Dat kost klauwen vol geld. Ik kan dan bijna niet anders concluderen dat het bots zijn. Ook ik heb het een paar keer uitgeprobeerd. Je ziet dat producten voor een laag bedrag weggaan. Maar, zodra jezelf gaat bieden blijkt het tegendeel. Vreemd toch?!

   0/5

   0/5

  • zegt

   De 1 zet meer geld in het spel dan een ander en daardoor zijn hun kansen natuurlijk veel groter.ikzelf heb al een paar prijzen gewonnen en ze zijn netjes binnen een paar dagen bezorgd dus mij hoor je niks klagen over nep 😉

   4/5

   4/5

 10. zegt

  123 bied een mooi (……)Oplichting zooitje ik heb in het verleden een veiling gewonen maar me prijs krijgen van die Tiring mongollen ho maar jullie soliesiteren naar groten problemen dat jullie zo door mogen gaan jullie maaken slachtoffers hier mee vuillen oplichters ben nu al weer een paar dagen aan het kijken ik heb zo gezegd gratis biedt credits gekregen .ik dacht nou ga maar weer eens kijken voor de grap voor een PlayStation 4 nou het is nu een paar Keer gebeurt dat er op stond veiling gesloten ja ja nou echt niet wand dan toch bied er iemand nog zo gezegd even snel nou ik heb echt maar een ding voor jullie over en dat spreek ik liever niet uit stelletje mongollen die jullie zijn met jullie tiefes oplichtings zooitje stop hier mee het word tijd dat jullie voor de rechter gesleept worden fraudeurs

  1/5

  1/5

  • T123456 zegt

   Klein onderzoek leert mij het volgende.
   Adres van 123bied = Poelstraat 4 3,1441 RR, Purmerend
   4 3 zal dan nummer 4 3hoog moeten zijn. (nummer 43 bestaat niet)
   Google maps geeft geen bedrijfsnaam aan de buitenkant.
   Zoek resultaten op dit adres geeft een kinderopvang. (inderdaad zichtbaar in google maps. Als je googled op het adres is er een erg opvallend ander bedrijf. http://propermedia.nl.
   Website Ontwikkeling Web design, Webshops, e-Commerce & CMS
   Online Marketing Zoekmachine Adverteren & Social Media Marketing
   Toeval???

   0/5

   0/5

 11. zegt

  Haha nu vallen ze toch wel echt door de mand hoor. Gisteren hielden ze een zogenaamde gratis veiling, dat is een veiling waarbij het niets kost om te bieden, je betaalt alleen de uiteindelijke prijs waarop de veiling sluit. Zoals je mag verwachten biedt iedereen zich suf (want gratis) en komt de eindprijs al gauw boven de winkelprijs uit. Ik heb een tijdje zitten kijken en me vermaken en wat schetst mijn verbazing:

  DE VEILING EINDIGT OP EXACT 700 EURO EN WORDT GEWONNEN DOOR EEN GEBRUIKER (DIE NIET EERDER HAD GEBODEN) MET DE NAAM: STOPTBIJ700

  Hoe duidelijk wil je het hebben dat je in het ootje wordt genomen door een bedrijf?

  1/5

  1/5

 12. Humick zegt

  Een vraagje aan 12

  Hoe reken jij uit wat iemand biedt..?
  Er zijn meestal in 1 veiling meer dan 10 bieders waarvan er een paar veel/constant bieden en meerdere af en toe een bod doen. Hoe weet jij dan wat b.v. IBL12 in totaal uitgeeft? Tel jij elke keer als zijn
  naam in beeld verschijnt..? hij biedt nml niet als enige.

  0/5

  0/5

 13. Unknown zegt

  Je denkt toch niet serieus dat IBL12 of 1 van de andere 70 ‘vaste’ bieders überhaupt maar een cent spenderen hieraan?

  Zowel als IBL12 als (veel) anderen zijn bots, geprogrammeerd in de website om de prijs op te krikken en eventueel een prijs niet uit te hoeven betalen.

  Ben zelf met 10 (gratis) credits gaan kijken hoe het te werk gaat bij 123bied.nl
  Op het begin ging het nog redelijk gelijk op met verschillende bieders, na een uurtje bleven er 2 over (Kallinga300 & Grimmick), na een kleine 5 minuten stopten de 2 bieders en kwamen er (plots) 3 andere bieders die de prijs zodoende de komende paar minuten omhoog gooide, dit is nu zo’n kleine 3 uur bezig (elke keer wisselende spelers), wat me opvalt is dat ‘Linda01815’ begon met bieden, nu 3 uur later is ‘Linda0815’ (die spontaan weer teruggekeerd is) weer aan het bieden tegen ‘Newbie’.

  Na onderstaande berichten te hebben gelezen ben ik op onderzoek uitgegaan…
  Via Facebook & Twitter ben ik op verschillende mensen uitgekomen die zeggen een prijs gewonnen te hebben bij 123bied.nl
  hier een voorbeeld:

  Samira Assaf: https://twitter.com/samirakeee/media (username: lovelife)
  Deze mevrouw uit België (Antwerpen) plaatste tweets vanaf 12 aug 2014 dat ze iets heeft gewonnen bij 123bied.nl, dit gebeurd 7x (verschillende prijzen), tot 12 September 2014 (1 volle maand) vervolgens komt er na 12 september nog 1 tweet online om vervolgens nooit meer iets van der te horen via Twitter. Via Facebook heb ik er niet kunnen vinden, dit omdat er simpelweg teveel vrouwen ‘Samira Assaf’ heten en ik ze niet 1 voor 1 af wil gaan struinen.
  Waarom zou er een account aangemaakt zijn om te zeggen dat je prijzen hebt gewonnen terwijl er verder niks meer met de Twitter pagina gebeurd?
  In mijn ogen komt het er op neer dat er een fake account is aangemaakt om geloofwaardiger uit de bus te komen vanuit 123bied.nl.

  Zo zijn er ook meerdere Facebook pagina’s waarbij mensen alles van 123bied.nl delen en verder niks doen met Facebook.
  Hier 1 van de voorbeelden:
  Floor Kruisbergen: https://www.facebook.com/floor.kruisbergen

  Kort samengevat… Merendeels bij 123bied.nl bestaat uit geprogrammeerde programma’s die automatisch de prijs opkrikken. Om het realistischer te laten lijken zijn er verschillende accounts aangemaakt van mensen op Social Media. Betekend niet dat je niks kan winnen, dat kan wel degelijk, alleen is het verhoudingsgewijs niet verstandig om honderden euro’s te gaan besteden, de enige die wint is 123bied.nl, al is het 1 credit wat ze binnen kunnen halen…

  — Ondertussen weer even gekeken op 123bied.nl en op dit moment zijn (wederom) Kallinga300 & Grimmick aan het opbieden tegen elkaar (442 biedingen verder)

  Doe er mee wat je wilt, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2 :)

  1/5

  1/5

 14. zegt

  Op deze contactpagina staat bovenin een kopje contact. Als je contact aanklikt geeft deze site aan dat je d.m.v. een contactformulier contact kunt opnemen.

  Deze optie is er niet. Je kan helemaal geen contact opnemen d.m.v. een contactformulier met veilingsiteervaringen.nl

  Hoe zit dit?

  0/5

  0/5

  • 12 zegt

   Geen reactie?
   Is veilingsiteervaringen wel betrouwbaar? Kan geen eens contact opnemen.
   En heb gelezen dat dit ook van mrveiling is. Niet echt eerlijk en onafhankelijk lijkt mij?

   0/5

   0/5

 15. Anonymous zegt

  Het valt mij op dat sinds 123bied de site heeft vernieuwd veilingen veel langer door blijven lopen dan voordat de vernieuwde site er was. Producten gaan nu voor veel hogere bedragen weg, wat bieders nog meer geld kost.

  0/5

  0/5

 16. 12 zegt

  Ik begin nu toch wel te twijfelen. Zou het kunnen zijn dat IBL12 een goede bekende van 123bied is? Na vandaag zoveel verlies, ruim 1000 euro, te hebben geleden is IBL12 nu weer druk actief aan het bieden op 2 producten van Apple.
  Dit is toch niet normaal. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat een normaal iemand zoveel geld erdoor heen jaagt op en bied site. Of, wat ik eerder stelde….een echte gokverslaafde die heel diep in de schulden zit.

  0/5

  0/5

  • Anonymous zegt

   Waarom maak je je zo druk over wat andere mensen uitgeven? Laat die mensen lekker gaan. Als je in de casino kijkt zie je soms mensen aan de roulette in 1x 5000 euro inzetten en verliezen, bemoei je je daar ook mee? Laat lekker gaan.

   1/5

   1/5

   • Anonymous zegt

    1. Jij bent vast IBL12 of Warnerbrosken
    2. Ik denk dat 12 zich nergens mee bemoeit
    3. 12 is oplettend
    4. Het lijkt te mooi om waar te zijn
    5. Warnerbrosken e.a. Doen voorkomen alsof zij voor een prikkie een duur product hebben binnen gehaald.

    Mensen worden op deze manier misleid! Wees eerlijk en houdt jezelf en vooral anderen niet zo voor de gek! Daar gaat het om.
    Wat interesseert het een ander nu of iemand er duizenden euro’s aan uitgeeft.
    Het zijn vaak gokverslaafden of mensen waarvan hun leven een lege inhoud hebben.

    0/5

    0/5

  • zegt

   Als bedrijfskundige zeg ik kort en krachtig: stop met dat online bieden! Ik zal dit beargumenteren met een aantal voorbeelden en ik zal vertellen hoe het online veilingsysteem werkt.
   Je moet je niet voor de gek houden, deze veiligen zijn BEDRIJVEN. En het eerste doel van het bedrijf is WINST MAKEN en niet het doel heeft om er voor te zorgen dat haar klanten een product kan kopen met behoorlijke korting. Zo kan de website geen WINST MAKEN, oftwel ze gaat dan FAILLIET!
   Vraag jezelf ten eerste maar eens af hoe zo’n website winst wil maken, al zou de website al haar artikelen wegbieden onder het inkoopbedrag, dan zou de website in de SCHULDEN gaan lopen!
   Daarnaast werken ze met biedcreditten. De prijs van de biedcreditten worden opgeteld bij het totale eindprijs! Stel je wint een iphone voor 300 euro, maar je hebt biedcreditten gebruikt t.w.v van 500 euro, dan heb jij 800 euro UITGEGEVEN voor een Iphone.
   Ten derde zal, denk ik, een product NOOIT onder het inkoopbedrag komen. Het systeem,WAT GEEN KLANTEN ZIJN zal willekeurig gaan bieden op producten totdat het product het gewenste bedrag heeft bereikt!

   Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   0/5

   0/5

   • Warnerbrosken zegt

    Aan al die ongelovigen :
    Ik heb bv een robotstofzuiger gewonnen na twintig keer bieden. Heeft mij dus 5 euro gekost. Winkelprijs iets van 150 euro dacht ik.
    Denken jullie nu echt dat wij continu bieden ? Als de eindprijs 100 euro is heb ik geen 10000 keer geboden toch ?? Als je laat begint te bieden en S nachts dan heb je veel meer kans.
    En als ik een product wil van bv 100 euro en ik koop 20 euro credits dan kan ik het product kopen voor 80 euro. En als ik win is het iets minder.
    Al jullie dwaze berekeningen slaan nergens op

    5/5

    5/5

 17. 12 zegt

  IBL12 vandaag:

  – 75 biedcredits t.w.v. 37,50 euro gewonnen met eindprijs 6,75 euro.
  Totaalprijs: 135 euro aan bestede biedcredits + 0,95 + 6,75 = 142,70

  – 100 biedredits t.w.v. 45 euro gewonnen met eindprijs 6 euro.
  Totaalprijs: 120 euro aan bestede biedcredits + 0,95 +6 = 126,95 euro.

  – 75 biedcredits t.w.v. 37,50 euro, niet gewonnen
  Kosten: 32,20 euro aan bestede biedredits

  – iPhone6S, niet gewonnen
  Kosten: 852,40 euro aan bestede biedcredits.

  Totaal kosten/armer vandaag 1154,25 euro aan biedredits
  Totaal gewonnen 175 biedcredits t.w.v. totaal 82,50 euro.

  Geleden verlies: 1071,75 euro.

  Ik heb het nu lang genoeg bijgehouden en constateer dat een bieder nooit wint maar de verliezer is.

  Om verdrietig van te worden. Bij warnerbrosken is het i.d. en vele anderen.
  Deze 2 bieders hield ik in de gaten, omdat zij er uitsprongen. Vast staat dat zowel IBL12 als warnerbrosken verslaafd zijn aan gokken en dat zij hierdoor diep en diep in de schulden zitten.

  Natuurlijk ben je er als bieder zelf verantwoordelijk voor. Net als mensen die naar een Casino gaan.
  Maar dit soort verslaafden zou je kunnen helpen, door een limiet in te stellen om dit soort bieders te beschermen. Dat is ook ondernemen. Zij hebben echt hulp nodig.

  0/5

  0/5

 18. RJB90 zegt

  Je moet wel een gokje houden en een beetje durven. Ik ben begonnen op veilingen om biedingen te winnen. wat geld er bij gedaan voor nieuwe biedingen en toen ingezet op een samsung tablet. En nog gewonnen ook, direct betaalt en volgende dag in huis. Kan niet anders zeggen dan dat het werkt. En ja je moet niet denken dat je voor niets een duur product kan winnen, je moet wel een beetje investeren en een goede bied strategie bedenken. kijk een beetje wat de grote spelers doen en wacht je moment af en sla toe wanneer ze er mee stoppen

  4/5

  4/5

  • Anonymous zegt

   RJB90
   Het systeem betaald wanneer een veiling sluit. Jij leeft in een droom. Ik weet heel zeker dat jij een te hoge Prijs hebt betaald voor de tablet. Voor hetzelfde geld had jij er ruim twee van in de winkel kunnen krijgen.
   Ja klopt, het werkt wel……….maar je betaald er een hele hoge prijs voor?

   0/5

   0/5

 19. 12 zegt

  IBL12 heeft de afgelopen nacht de PS4 veiling gewonnen. Dat heeft IBL12, zoals ik de afgelopen nacht had bericht, rond de 835 euro gekost. Terwijl je voor rond de 380 euro eentje in de winkel kunt kopen.
  IBL12 is nog druk aan het bieden op de iphone6S en is intussen alweer 400 euro armer. Maar hopen voor IBL12 dat hij/zij er niet nog eens 400 euro aan kwijt zal zjin. Het blijkt wel weer dat je beter naar de winkel kunt gaan.

  Warnerbrosken heeft de veiling MacBook Pro gewonnen. Dit heeft hem gekost 959.20 euro bied credits + 107,96 euro eindbedrag veiling + 0.95 euro verzendkosten is totaal 1068,11 euro. Een paar tientjes bij leggen, had hij hem in de winkel kunnen kopen. Immers, hij had een paar dagen geleden ruim 900 euro vergokt op de site van 123bied en uiteindelijk niets gewonnen of hoe je ook noemt. Uiteindelijk heeft Warnerbrosken ruim 2000 euro voor de MaxBook Pro betaald. Warnerbrosken is volgens mij nu al meer dan ruim 10.000 euro kwijt aan 123bied.nl.
  Het zal mij dus ook niets verbazen dat warnerbrosken een dezer dagen gewoon weer actief is op 123bied. Hij zit volgens mij nu zo diep in de schulden en hoopt nog steeds voor heel weinig geld dure producten voor de verkoop binnen te halen, wat hem tot op heden nog niet is gelukt. Hij zal enkel nog dieper in de schulden raken. Dit geldt ook voor IBL12.

  Warnerbrosken en IBL12: stop er toch mee, voordat het te laat is 😉

  0/5

  0/5

 20. 12 zegt

  IBL12 heeft zojuist een veiling gewonnen.
  PS4 voor €24,97 + €0,95 vezendkosten is € 25,92.

  Bij 123bied kost de PS4 €499. In de winkel kost hij € 349 in de aanbieding.

  IBL12 heeft total betaald € 810 bied credits + €25,92 is
  € 835,92?

  IBL12, gefeliciteerd met de gewonnen veiling?

  Dat heb je heel goed gedaan, knap werk?

  Ik doe het je niet na?

  0/5

  0/5

  • TheAfrojack zegt

   Jij zegt dat IBL12 de veiling gewonnen heeft voor €24,97 en voor €810,- aan biedcredits heeft gekocht.
   Voor €810,- koop je ongeveer 2700 biedcredits, stel IBL12 zou al deze biedcredits allemaal uitgegeven hebben aan deze veiling dan zou de verkoopprijs dus minimaal €54,- geweest moeten zijn aangezien je altijd tegen andere biedt.

   De enige manier waarop jouw verhaal enigszins zou kloppen is als IBL12 ongeveer 100x het goedkoopste biedpakket zou hebben gekocht (of een combinatie van goedkopere pakketten) i.p.v. een groter, goedkoper biedpakket. Aangezien IBL12 een grote speler is, is dit zeer onwaarschijnlijk.

   Oftewel, de kans dat dit verhaal klopt is klein.

   Er is echter wel een goede redenatie waardoor het voor IBL12 wel goed uitpakt.
   Uitgaande van jouw gegevens over de verkoopprijs, heeft de PS4 €24,97 gekost (excl. verzendkosten).
   Dit betekent dat IBL12 maximaal 1249 credits heeft ingezet. Dit is echter alleen het geval als IBL12 vanaf seconde 1 heeft geboden en nooit is gestopt tot het einde. Dit gebeurt nooit, aangezien er altijd heel veel mensen tussendoor bieden en je nooit maar met zijn 2en biedt op 1 product.
   Dus uitgaande dat IBL12 800 credits heeft ingezet (wat nog steeds heel veel is bij deze prijs) zou dit hem waarschijnlijk tussen de €200 en €400 gekost hebben. Dit is afhankelijk van of er wel of geen couponcodes zijn gebruikt en welke pakketten IBL12 normaal koopt.
   Als je hier de verkoopprijs bij optelt, is er dus nog steeds een kans dat IBL12 de PS4 heeft gewonnen voor een lagere prijs dan dat deze in de winkel te koop is!

   Het is maar net hoe positief of negatief je over iets wil zijn! 😉

   0/5

   0/5

 21. 12 zegt

  Het lijkt erop dat IBL12 deze site heeft bezocht en alles te hebben gelezen. Het is nu 03:50 uur middennacht. IBL12 is druk met bieden op de iPhone6 en de PS4. Ik volg dit al sinds gisteren. IBL12 is op dit moment kwijt aan bied credits € 810. Dan maar hopen dat IBL12 een van deze producten mag kopen.

  Warnerbrosken is sinds gisteren ook weer in beeld. Ongelofelijk! Hij bied druk op de MacBook Pro. De teller staat nu op €107. Op dit moment is hij kwijt aan bied credits € 960. Waar halen deze 2 bieders Hun geld vandaan?!
  Voor Warnerbrosken maar hopen dat hij de MacBook Pro mag kopen.

  Zitten bieden nu echt diep en diep in de schulden? Of ………..

  Ik ga nu slapen.

  Warnerbrosken en IBL12, stop er toch mee!?

  0/5

  0/5

 22. Marco zegt

  Nieuw: Gratis bieden zonder dat het je bied credits kost.
  Ricky58: gefeliciteerd met de gewonnen veiling met een eindprijs van 489 euro + 0.95 eurocent verzendkosten.

  Ricky58: als je naar de winkel was gegaan had je dezelfde ipad mini 4 kunnen kopen voor 399 euro 😉

  Gratis Veiling
  Inclusief garantie 100% nieuwe producten

  €489,00
  Gesloten
  ricky58 GESLOTEN
  Let op: De mogelijkheid om te bieden op deze veiling start wanneer de aftelklok 30 seconde (00:00:30) weergeeft.

  Op de Gratis Veiling kan je gratis meebieden, het kost je dus geen enkele credit. De veilingprijs stijgt per bod met €1, de veilingklok wordt verlengd met 15 seconden en win je de veiling dan betaal je alleen de uiteindelijke eindprijs van de veiling.

  0/5

  0/5

 23. Marco zegt

  Warnerbrosken, stop er toch mee. Nu is hij weer actief. Tot nu toe weer 680 euro aan bied credits erdoor gejaagd. MacBook. De teller staat nu op 94 euro.
  Warnerbrosken, waar haal jij al dat geld vandaan? Zit je nu diep in de schulden? Ben je rijk (wat bij mij er niet in kan)?
  Dit is toch niet normaal! ik begin nu te twijfelen aan het volgende: of is warnerbrosken een bekende van 123bied? Het kan bij mij er niet in dat iemand met een gezond verstand zoveel geld verspeeld, vrijwel iedere dag.
  Mits je een lopende flexibele krediet rekening hebt lopen met de hoop op deze manier uit de schulden te komen. Denken dat je voor weinig geld dure producten kunt binnen halen en vervolgens weer door verkopen.
  Warnerbrosken: plaats nog eens een ervaring.

  0/5

  0/5

 24. 12 zegt

  Gebruiker, bieder teveel was gistermiddag, gisteravond, de afgelopen nacht en nu 16:34 uur nog steeds aan het bieden op de MacBook Pro met 13,3 inch IPS beeldscherm welke volgens 123bied 1449 euro kost, terwijl hij in de winkel te krijgen is voor 1049 euro. Exact dezelfde! Teveel is op dit moment al een kleine 2000 euro kwijt aan bied credits en de veiling sluit nog lang niet, want tot mijn grote verbazing zie ik dat, jawel, beruchte Warnerbrosken ook weer flink actief is met het bieden op de MacBook Pro. Dit kan nog wat worden.
  Het veilbedrag staat op dit moment op 75 euro. Er is tot nu toe dus 7500 keer op geboden. Deze veiling gaat sowieso nog wel de hele avond door, want berucht Warnerbrosken heeft weer eens centjes teveel 😉
  Tja en teveel: ik vind dat deze bieder goed heeft nagedacht over zijn gebruikersnaam, het is inderdaad “teveel” 😉
  Ik blijf het volgen en ik ben zeer benieuwd waar dit nu weer eindigt.

  0/5

  0/5

 25. Marco zegt

  Warnerbrosken, stop er toch mee. Hou jezelf en vooral anderen niet zo voor de gek. De Apple Airport en de iPhone6S heb je gisteren niet kunnen binnen halen. Dit heeft jouw samen 936,50 euro aan bied credits gekocht. Je hebt niets, voor de zoveelste keer niets. Jij bent weer je geld kwijt. Duizenden euro’s. Richting de 10.000 euro.
  Als je het geld op de bank laat staan dan kan je idd heel de dag bezig zijn 😉

  Hieronder Warnerbrosken zijn beoordeling, vol lof:
  warnerbrosken zegt

  November 2, 2015 at 6:52 am

  Topsite.
  Heb al verschillende producten gewonnen ( iphone 6 plus, 6s plus, iMac, haardroger , … )
  Telkens netjes bezorgd zonder problemen !
  Geen bots
  Als je duizend credits hebt en je zet autobieden aan dan kan je idd heel de dag bezig zijn.
  Dus een heel betrouwbare site.

  0/5

  0/5

 26. De Vries zegt

  Grappig! Onaangekondigd heeft 123bied de website vernieuwd. Je kunt nu niet meer zien wie er veilingen gewonnen hebben. De cast van 123bied is waarschijnlijk een trouwe bezoeker van deze website.

  Ik wil ze wel meehelpen met inkomen van de spullen die zij veilen. Echt alle producten worden te hoge verkoopprijzen voor gehanteerd.

  1/5

  1/5

  • Anonymous zegt

   Jawel hoor, je kan nog wel zien wie een veiling heeft gewonnen. Als je naar de home page gaat en iets naar beneden scrolt, dan zie je alle veilingen. Als je daarop klikt dan krijg je 2 opties, waaronder ook gesloten veilingen.

   0/5

   0/5

 27. Marco zegt

  En ja hoor, IBL12 was weer eens actief. Heeft zojuist 75 bied credits ter waarde van 37,50 euro gewonnen waarvoor IBL12 107,75 euro aan bied credits heeft betaald + 4,31 euro voor de bied credits + 0,95 euro administratiekosten = 113,10 euro totaal.

  Gefeliciteerd IBL12 voor het winnen van de 75 bied credits ter waarde van 37,50 euro. Knap werk 😉

  0/5

  0/5

 28. 12 zegt

  Warnerbrosken wederom de hele avond actief. Ik kan wel wat centjes gebruiken. Misschien dat warnerbrosken wat geld wil overmaken naar mijn bankrekening, aangezien hij kennelijk niet weet wat hij ermee moet.

  0/5

  0/5

 29. 12 zegt

  Het is nu 12:15 middennacht. KeteltjeJB is nog druk met bieden op een samsung led smart tv 140 cm, die volgens 123bied een winkelwaarde heeft van € 1099 euro. De werkelijke winkelwaarde is €900.
  Ik heb een rekensom gemaakt. KeteltjeJB is op dit moment total kwijt rond de € 4.600. En nu maar hopen voor haar/hem de tv binnen te halen.
  Ik ga nu lekker slapen. Ben benieuwd wie na de sluiting veiling de tv mag kopen?

  0/5

  0/5

 30. 12 zegt

  Ik volg de site al de hele dag.
  KeteltjeJB bidet al sinds van midday op 3 producten tegelijkertijd, 2 Samsung tv’s 140 cm en mystery back. Ik heb het uitgerekend. KeteltjeJB heeft tot nu toe €1475 er doorheen gejaagd. En, is nog druk aan het bieden. Het wordt dus nog meer dan de €1475 die hij,zij nu al kwijt is.
  Volgens mij laat een normaal iemand met gezond verstand het niet zover komen.

  0/5

  0/5

 31. 12 zegt

  Het lijkt erop dat 123bied dit allemaal heeft gelezen. Prompt zie ik ineens allemaal bieders met namen die ik nog nooit ben tegengekomen op de site van 123bied. Terwijl ik de site iedere dag in de gaten houd.

  0/5

  0/5

 32. Ruud zegt

  leuk dat jullie hier proberen je site te redden 123bied, mijn neef had al een klacht gemeld op jullie fb pagina, werd DIREKT verwijderd en hij werd geblokkeerd, eergister meldde ik ook dat het mij opviel dat ik de hele dag door dezelfde namen aktief zie (vermoedens dat dit gewoon bots zijn, heb het ook over de dure artikelen geen goedkope kijkshop meuk), werd ook verwijderd en ik geblokkeerd.
  Ging mijn zoektocht voort zetten op twitter, allerlei fake accounts die blij vertellen wat gewonnen te hebben hier een voorbeeld: https://twitter.com/Danny_Cruze

  steek je geld hier niet in! spaar even wijselijk en koop het in de winkel :)

  1/5

  1/5

 33. 12 zegt

  123bied is volgens mij geen oplichter. Misschien worden er wel robots gebruikt. Ik weet het niet. Ik denk wel dat achter de schermen zij wel invloed hebben. Een gokautomaat is ook zo ingesteld om te bepalen wanneer er een geldprijs gaat vallen. Anders kan het niet uit. Een klant van mij, die gokautomaten heeft uitstaan, heeft mij haarfijn uitgelegd hoe het werkt. Zo werkt het volgens mij o.a. ook bij 123bied.nl. 123bied bepaald wanneer een veiling sluit. Vandaar ook vaak bieders zien: controleren……denken dat hij gaat sluiten, maar uiteindelijk de veiling nog niet stopt.

  0/5

  0/5

 34. zegt

  Premiumlidmaatschap stelt niets voor. Als Premium krijg je bij aankoop 10% extra bied credits. Maar…….wanneer er een actie is van een paar dagen dat je 20% extra bied credits kunt krijgen bij aankoop van bied credits, dan gaat dit niet op voor Premiumleden. Omdat premiumleden bij aankoop al 10% extra bied credits krijgen, krijgen zij dan bij nieuwe aankoop bied credits geen 20% extra maar 10% extra bied credits. Hoezo Premiumlidmaatschap.

  Bovendien heeft 123bied de aankoopprijzen van bied credits verhoogd. En de credits bij de levels enorm verlaagd. Je moet behoorlijk wat bied credits kopen en verspelen wil je een paar gratis credits uit de level halen.

  0/5

  0/5

 35. zegt

  Oplichters 1ste klas. Dat goedkope made in china producten gewonnen worden door echte mensen geloof ik graag, kan ook wel na zo dik te verdienen. Maar let eens op de dure producten, ps4 krijg je never nooit bijv. Volg al dagen de biedingen, heel apart dat “mensen” credits genoeg hebben 24u lang erop te kunnen bieden, wel met korte pauzes soms van een uurtje dan zie je toevallig weer exact dezelfde “mensen” online zijn en tegelijkertijd bieden. Wat mij ook opviel tussen de winnende foto’s dat er buitenlands op de dozen staat geschreven, frans, italiaans etc (over het hoofd gezien 123bied?) Ook zie ik erg veel gepost van dezelfde mensen (familie of kennissen wellicht), gekleurde mensen kom je ook niet tegen, gek dat er geen enkele gekleurd iemand in zo’n 80 pagina’s een keer een foto-tje heeft genomen…je kan niet op laatste moment bieden staat er op de site, meerder malen meegemaakt dat het op “controleren” stond en ik toch werd overboden, bij de goedkope spullen duurt die controle een fractie van een seconde en word de bieding gesloten. De koop-nu prijzen zijn ook belachelijk hoog, ee n ps4 kost geen 500 euro, zo ook niet een hoverboard bijv. winkelprijs is slechts 200, koop je uit china heb je em voor zo’n 50 euro. Die mensen die hier roepen dure spullen te hebben gewonnen zijn waarschijnlijk ook weer bekenden om 123bied’s ass te saven. Na al deze research is er maar 1 conclussie. Meester oplichters!

  1/5

  1/5

  • Anonymous zegt

   Sietse, niet helemaal juist. De producten worden wel degelijk geleverd vanuit o.a. Coolblue, BolCom, Mediamarkt etc. Niet vanuit b.v. China zoals jij suggereert.

   0/5

   0/5

 36. Jaap zegt

  Ik heb voor het schrijven van een tekst onderzoek gedaan naar 123bied.nl. Toevallig kom ik op deze website, en mij valt iets op.

  Meerdere veilingen heb ik op de voet gevolgd, en mij is één naam opgevallen, namelijk “warnerbrosken”. Deze heeft de afgelopen weken geen veiling gewonnen en op alle dure objecten biedt hij mee. Volgens mijn berekening heeft hij in een paar weken tijd duizenden euro’s ingezet en hij gaat er vrolijk mee door. Toevallig is er op dezelfde naam op 2 november een zeer positieve reactie op deze site achtergelaten. Conclusie?? Warnerbrosken is 123bied. Deze naam wordt gebruikt om de prijs op te drijven.

  0/5

  0/5

 37. zegt

  Topsite.
  Heb al verschillende producten gewonnen ( iphone 6 plus, 6s plus, iMac, haardroger , … )
  Telkens netjes bezorgd zonder problemen !
  Geen bots
  Als je duizend credits hebt en je zet autobieden aan dan kan je idd heel de dag bezig zijn.
  Dus een heel betrouwbare site.

  5/5

  5/5

  • Anonymous zegt

   Nou, Warnerbrosken……….
   Jij stopt er mega veel geld in! Of jij zit hierdoor diep in de schulden of jij bent rijk. Het laatste lijkt mij onwaarschijnlijk. Een rijk iemand gaat gewoon naar een winkel.
   Feitelijk betaal jij bij 123bied.nl het dubbele. Ik kijk regelmatig naar die site om te zien hoe lang het duurt eer iemand iets wint. Jij blijft maar bieden. Ik maak dan een rekensom, en het blijkt dan toch weer dat jij het dubbele voor het product hebt betaald. In een winkel had je het product 2 keer voor hetzelfde bedrag kunnen kopen.
   Ik bied zelf nooit op deze site, maar vindt het leuk te zien hoe het werkt.

   0/5

   0/5

  • 12 zegt

   Warnerbrosken, je hebt inderdaad de producten weten binnen te halen. Ikzelf heb ooit biedingen uitgebracht, maar ben ermee gestopt. Het kost je mega veel geld als je niet stevig in je schoenen staat. Maar ik houd de site, bieders, nog wel in de gaten. Jij bent een van de bieders die eruit springt. Jij verteld er niet bij dat jij al voor duizenden euro’s hebt geinvesteerd in aankoop bied credits. Als jij gewoon naar de winkel was gegaan had een groot deel van jouw bestede euro’s nog op je bankrekening gestaan. 123bied handelt de zaken inderdaad netjes en snel af. Maar warnerbrosken, doe niet voorkomen alsof jij voor een habbekras de goederen hebt binnen gehaald. Vergeleken met het gewoon kopen in de winkel, heb jij via 123bied het veel out betaald voor de producten. Daarnaast heb jij ook veel, heel veel, geboden op producten en uiteindelijk niets binnen gehaald.

   0/5

   0/5

  • Marco zegt

   En ja hoor, Warnerbrosken was weer eens actief. Helaas is de Apple Airport Extreem naar een andere bieder gegaan. Zonde van de 161,50 euro die je hebt ingezet, bovenop het mega bedrag dat je al had ingezet op 123bied en al die keren het product ook naar een andere bieder is gegaan.
   Plaats nog een ervaring op deze site, zou ik zeggen 😉

   0/5

   0/5

  • [email protected] zegt

   PS
   Warnenrbrosken: oeps……je hebt vandaag nog geld over? Ik zie ook dat je weer een tijdje aan het bieden bent op de iphone 6S. Hopelijk voor jou dat je na de mislukte poging vandaag de Airport Extreem binnen te halen, je de iphone nog wel binnen haalt. Dan heb je toch nog een klein beetje genoegdoening 😉
   Ondanks je wederom veel geld kwijt zal zijn, wens ik je toch nog succes 😉
   Laat je ervaring achter op deze site van de afloop hiervan 😉

   0/5

   0/5

   • Anonymous zegt

    Graag mijn email weghalen. Blijft mijn email staan, dan zal ik mijn emailadres stopzetten c.q. opheffen.

    bij voorbaat dank.

    0/5

    0/5

  • Marco zegt

   Warnerbrosken: hoe gaat het met je nadat je gisteren en de afgelopen nacht wederom een kleine 1.000 euro armer bent geworden op de site van 123bied.nl? Een beetje een goede dag gehad? Of zie ik je vanavond of morgen weer actief op 123bied.nl.
   Advies: stop er toch mee. Je gaat failliet als je zo doorgaat en laat je helpen om van de gokverslaving af te komen.

   0/5

   0/5

 38. zegt

  Zoals in de voorstaande ervaringen, kan ik alleen hetzelfde zeggen, dat het allemaal nep is.
  Heb mijn zoon op deze site ook eens laten spelen. Spijtig genoeg was dit maar
  30 Euro—te veel!!!!! Hij dacht, nu heb ik gewonnen. Dan komt meermaals controleren en toch heeft hij niet gewonnen. Ineens verschijnen namen, die ik een beetje verdacht vindt, omdat deze op verschillende biedingen voorkomen.
  Daar denk ik in mijn eigen: Steken die mensen daar duizende euros in?
  Dan kan ik het ook in de winkel kopen.

  Ik vraag mij af, hoe kan 123bied bijvoorbeeld een veiling van een fototoestel voor 5,80 of 4,20 Euro sluiten, wat in de winkel zogezegd 439 Euro kost.
  Hetzelfde fototoestel kost op een Internet site normaal maar 274,90 euro en nog met een lens van 300 mm 458 Euro.

  Dus als ik deze bieding bereken: 580 x 0,50 euro = 290 Euro. Zo heeft 123bied een verlies van 149,– Euro. Of een gesloten veiling van een GSM = 5,– of 10,– Euro— hier is het verschil nog groter.
  Een normaal denkende ondernemer maakt geen verlies of wel is het geen ondernemer.

  0/5

  0/5

 39. zegt

  123bied.nl is een geweldige website. Ik heb inmiddels al mijn 10e veiling gewonnen! Van voetbubbelbad tot een 140 cm samsung tv! Wat ik super vind is de snelle levering en service als ik vragen heb. Binnen 1 tot 2 dagen heb ik de producten al in huis en met vragen worden deze al binnen het uur beantwoord. Helemaal top! Ik hoop nog veel te winnen bij 123bied.nl :-)”

  5/5

  5/5

 40. zegt

  Beste mensen, leer eens tellen!
  Voorbeeld 1:
  123bied eindprijs: €8,14 Winkelprijs: €279,00
  Besparing: 97.08% Username: mars1904
  814 keer ongeveer 0,50 Eur (gemiddelde kost van een bieding!) = 412,00 €
  Gemiddelde meerprijs : bijna 48%, maar wel door meerdere mensen betaald!
  NIks besparing, pure oplichterij, dus!

  Voorbeeld 2:
  Tab 4 gewonnen op 123bied
  iPad Mini 3 123bied eindprijs: €7,49 Winkelprijs: €399,00
  Besparing: 98.12%
  Username: Topsecondhands
  Opmerking
  net wakker en net geleverd ! en dat voor 8.44€ , Ik kruip terug in mijn bed , heb genoeg verdiend vandaag :) bedankt 123 bied !!!
  7,49 keer ongeveer 0.5€ = 374,50 € Hoeveel keer heb je zelf een hoger bod gedaan aan ongv.0,50€??? En hoeveel keer heb je een veiling al niet gewonnen met hoeveel biedingen? Tel eens uit hoeveel winst je uiteindelijk overhoud!
  Zalig zijn de… En wie heeft god al gezien?

  0/5

  0/5

 41. FdeJ zegt

  Het zijn absoluut geen oplichters. Ze hebben een ijzersterk winstmodel. Denk er maar eens over na. Je moet bieden met credits en deze credits kosten geld. Afhankelijk van hoeveel credits je tegelijk aanschaft, kosten ze ergens tussen de 40 en 75 cent per stuk. Bij elk bod (ofwel bij elke credit) gaat het bedrag met 1 cent omhoog. Als ik op de huidige pagina kijk van winnaars, staat daar bijvoorbeeld een Apple Watch die ‘gewonnen’ is voor 37,29 euro. Zeer voordelig zou je zeggen, maar 123bied is hier natuurlijk de echte winnaar. 37,29 euro komt overeen met 3729 credits. 3729 maal 40 cent is 1491,60 euro! De omzet die 123bied hiermee draait is dus 1491,60 + 37,29 = 1528,89 euro!!!! De Apple Watch kost normaal gesproken 859 euro, dus hier maakt 123bied leuke winst op. Zulke winst boeken ze bij nagenoeg alle populaire producten (tv’s, gopro’s, tablets…). Een bedrijf met zo’n winstmodel hoeft echt niemand op te lichten. Goudmijntje dit.

  3/5

  3/5

  • FdeJ zegt

   En wat betreft de bots… Alle gebruikers kunnen een zogenaamd biedhulpje inschakelen. Dit biedhulpje werkt inderdaad als een bod, maar wel met de credits van de gebruiker. Zo kun je blijven bieden als je even geen tijd hebt om het bij te houden.

   0/5

   0/5

  • 12 zegt

   Lucratief? Ik zit era an te denken zelf een bied site op te zetten. Je kan niet gemakkerlijker verdienen.

   0/5

   0/5

 42. Glenn zegt

  We hebben onlangs zo een robot gewonnen voor 8 euro maar nu komt het , we hebben dit nooit ontvangen, dit wil dus zeggen je kan uiteraard winnen en het zijn geen bots maar ik herhaal als je wint krijg je helemaal NIETS toegestuurd dus met andere woorden oplichters

  2/5

  2/5

  • Wim zegt

   Uit mijn ervaring met 123bied.nl krijg je binnen 10 minuten antwoord op je e-mail. Dus als je niks hebt ontvangen zou ik ze even een mailtje sturen!

   5/5

   5/5

 43. zegt

  Hoi wij spelen al een tijdje mee met 123 bied
  Klein begonnen met bieden op bied credits en een paar keer
  Gewonnen en ook gratis credits gekregen speel ondertussen ook voor grote prijzen en dat lukt ook vrijdag een bose soundlink gewonnen en zaterdag al thuis ontvangen het is een super veiling site en met een beetje geluk win je ook nog mooie prijzen gr Rob 68

  5/5

  5/5

 44. Fred zegt

  Inderdaad wat een oplichters, zojuist zag ik 1 naam op 4 productent tegelijk bieden op precies het zelfde moment. Wat iedereen zegt is waar het zijn bots niet s anders.

  En dan ook nog die winnaar foto’s, zijn zeker vrienden famillie, buren van deze oplichters of ze hebben mensen betaald om even te poseren voor hun flut site.

  Ben blij dat ik nooit geld hierin heb gestoken, wel kreeg ik gratis bied credits om de zoveel maanden omdat ik nooit meer had ingelogd maar het is het niet waard.

  0/5

  0/5

 45. Sssssst! zegt

  Ik keek op 123bied.nl en dacht wow een samsung galaxy S6 voor 13 euro? Maar k vertrouwde het al niet zo…… dus dacht ik ik kijk bij ervaringen. Iedereen hier zegt dat het geen goede site is met allemaal robots, dus ging ik daar opletten en ja hoor het klopt! Elke keer de laatste seconde dezelfde bieder de hele dag biedt een cent meer: ROBOTS!!!!!!!!!
  Gelukkig geen centen in gestoken! Niet doen!
  XXX Sssssst

  P.S. Iedereen die zegt dat het een goede site is is van 123bied.nl!

  0/5

  0/5

  • a.j de goede. zegt

   heel slecht , ze sluiten zomaar levels af! vooral als het einde naderd, ze hebben
   al het geld en biedpunten van mij binnen,en dat is niet weinig,
   we moete maar contact opnemen met de consumentenbond,want dit is de
   derde keer dat mij dat overkomt.heefd u ook de zelfde ervaring,maak een
   copie, dan hebt je bewijs!

   0/5

   0/5

 46. zegt

  Dat mensen nog twijfelen hahahaha. Absoluut fake, want kijk voor de grap eens naar de link met afbeeldingen van ‘winnaars’. Al maanden achter elkaar zijn er steeds dezelfde mensen, soms veranderen ze van naam of is hun gezicht net buiten het kader, onscherp of hebben ze een zonnebril op etc.
  En ‘diepe’ internetresearch naar de eigendomsgegevens levert een adres op in Oost Europa.

  5/5

  5/5

 47. zegt

  oplichters zijn het.
  maar waarschijnlijk posten ze dit niet!
  vul dit nu al 2 keer in!
  er zijn namen die bij 0 sec gewoon weer bij 30 sec beginnen
  terwijl ze eigenlijk de winnaar zijn van het product

  mensen trap er niet in er zijn een hoop autobots ingesteld.
  heb met de tab opnames gemaakt.
  hoop dat het nu wel geplaats word zal het straks op youtube zetten

  mvg Martijn

  5/5

  5/5

  • 12 zegt

   Het klopt tot dusver. In het begin sloot een veiling als je bijvoorbeeld een bod uitbracht als de teller op 2 seconden stond. Je moest echt wel bieden bij uiterst wanneer de teller op 3 seconden stond, anders was je te laat. Nu is het zo dat je kan bieden als de teller op 1 seconde staat. 123bied heeft wel degelijk iets aangepast in hun systeem. Veilingen sloten ook sneller. Door Hun systeem aan te passenger sluit een veiling niet meer zo snel als in het begin. Dat is slim van 123bied, want je wilt eerst zo veel mogelijk klanten werven. Wat ik wel vreemd vind is dat op de site staat dat zij 30.0000 leden hebben. Hoe kan het dan dat je vrijwel dagelijks een en al dezelfde bieders ziet. Dan kom je inderdaad uit op ca 70 baste leden. Of zie ik dit verkeerden?

   0/5

   0/5

 48. zegt

  Hallo allemaal,

  Ik ben twee maanden geleden lid geworden en mag niet klagen. Ik speel twee keer per week mee en heb tot nu toe iets meer dan 150 euro uitgegeven en ik heb er drie producten mee gewonnen! Snijplankset, PlayStation tv, Slowjuicer en allemaal binnen een paar dagen ontvange. Bij elkaar is de waarde over de 250 euro dus ik heb zeker winst. Daarnaast kan je veel credits winnen door mee te doen aan hun spelletjes en prijsvragen op Facebook. Je kan de winnaars bekijken op de winnaarspagina, dat zijn er zo veel dat die foto’s echt niet nep kunnen zijn, er zijn dus gewoon echt winnaars dus ik blijf lekker verder gaan!

  Groeten,

  Jaap

  5/5

  5/5

  • 12 zegt

   Jaap, je moet niet naar de winkelprijs die 123bied bij het product op Hun site zet. De werkelijke winkelprijs is veel lager! Bijvoorbeeld een tv vermeld 123bied op hun site winkelwaarde €659, maar in werkelijkheid kost de tv € 459.
   Jaap, eerst googelen voordat je roept dat je winst hebt behaald. Zo is het alle producten die 123bied veild. Tip, google eerst naar wat het product werkelijk kost, voordat je gaat bieden op een product dat je graag wilt hebben.

   0/5

   0/5

 49. BZ zegt

  Hoi,

  Ik zocht vorige week naar games die goedkoop te koop waren. Kwam ik op 123bied.nl. Zie ik GTA V en Far Cry 4 staan. Ik d8 doen!!! 5 gratis biedpunten gekregen bij account aanmaken. GTA V – ik was de eerste bieder. Een paar uur later bood iemand erop dus ik meteen tegenbieden. Nog een paar keer gedaan. Dag daarna kijk ik en ja hoor, staat de teller op 65 eurocent. Kan miss kloppen…..

  Far cry 4 – Meteen geboden bij eerste blik. De HELE dag en nog edn paar uur de volgende dag was IK de ENIGE bieder. Staat de teller op 0:00 en dan op controleren. En ja hoor….. een tegenbieder met een dezelfde naam als bij een ander product!!!

  Mijn mening: 123bied.nl is een grote leugen!!!! Bots en/ of personeel doen gwn lekker mee. NIET AAN MEE DOEN!!!!

  0/5

  0/5

 50. Calvin Wit zegt

  Mensen met goede recenties werken hoogswaarschijnlijk voor deze site want het is helemaal flut en geld uitklopperij. Het lijkt te mooi om waar te zijn en dat is het dus ook.

  1/5

  1/5

  • 12 zegt

   Calvin, née. Het is het systeem dat behaald wanneer een veiling sluit. Het werkt hetzelfde als met gokautomaten in een casino.

   0/5

   0/5

 51. Lanterfanter zegt

  Het zou wel eens interessant zijn om te kijken of die ‘gewonnen’ veilingen aan lage prijs ook effectief werden verzonden. Ik vermoed als daar controle op zou komen dat men wel eens tot verrassende conclusies zou kunnen leiden…

  0/5

  0/5

 52. synchronizer zegt

  Naar mijn mening is deze website een voorbeeld van bedrog. Ik heb zojuist ook mijn onvrede geuit richting 123bied.nl en kreeg ook SNEL reactie, maar dan in de zin van een copy paste stukje wat helemaal niet direct mijn vraag beantwoorde of twijfels wegneemt. Ik “won” vanmorgen 250 bied credits, moest nog wel even €50 betalen maar goed normaal zijn deze toch €125!! (me stupid). Dus ik zag een leuke tv en dacht daar ga ik de biedhulp maar eens inzetten. Wat dan opvalt is dat er vervolgens door 10 – 20 andere profielen in de laatste seconde wordt overboden maar wel altijd maar door 1 persoon??!! Geen enkele keer gezien dat de prijs gelijk meer dan 1 cent omhoog ging. Vervolgens de biedhulp maar eens uitgezet en ook in de laatste seconden aan het bieden gegaan, steeds als ik in de laatste seconde een bieding deed was ik nooit alleen. Al met al ik snap dat het niet zo kan zijn dat je even voor €100 aan credits koopt en vervolgens een tv wint maar bij deze site krijg in een “raar” gevoel. DOE HIER NIET AAN MEE!

  0/5

  0/5

  • Lanterfanter zegt

   10-20 andere profielen? Zoals ik in een eerder commentaar al aanhaalde: er zijn er een 70-tal die steeds terugkomen in dezelfde veiling en die bieden steeds in dezelfde volgorde…

   0/5

   0/5

 53. ilona zegt

  om te bieden moet men bied krediet’s kopen de goedkoopste kost € 0.40 de duurste ( beginnerspakket) € 0.75 het gemiddelde is +/- € 0.50 per keer dat je bied en het bod met € 0.01 verhoogd werd.
  ik zag gisteren dat er ‘n 140 cm lcd tv verkocht werd voor € 87.92 dat wil dus zeggen dat er 8792 keer op geboden werd a € 0.50. Dus reken maar uit wat de winst voor 123 bied.nl is.

  0/5

  0/5

 54. Lanterfanter zegt

  Ook die Premiumoptie is verdacht: vele producten gaan aan lage prijs weg en als je zelf probeert, bijvoorbeeld door je biedhulpje in te zetten, krijg je uren aan een stuk een massa ‘bieders’ tegen die telkens en onafhankelijk van elkaar 1 (één bod) uitbrengen. Ik heb eens de moeite genomen om die namen van ‘bieders’ te noteren en dan kreeg ik een lijstje van een 70-tal profielen. Dat lijstje werd steeds herhaald: elke ‘bieder’ bood weer één keer en de bieders volgden elkaar op in precies dezelfde volgorde. Duidelijk robots dus. Voor andere producten wordt hetzelfde procédé gebruikt, maar worden er weer nieuwe profielen toegevoegd. De lijstjes blijven zich echter herhalen. Ik ben dan eens gaan nagaan voor andere producten en ook voor de niet-Premiumbiedingen. Dezelfde namen komen terug en drijven de prijs serieus op. Af en toe mag er eens iemand winnen na een pak credits te hebben geïnvesteerd, maar het grootste deel van de producten wordt ‘gewonnen’ door de robots. Vroeger werd er veel gewonnen met de biedhulpjes, vandaag nog weinig, waarschijnlijk omdat er verlies werd gedaan of te weinig werd gewonnen. De site is wel heel inventief in het vinden van telkens weer nieuwe profielnamen. Ook sommige ‘bieders’ zitten elke dag van de week de hele dag op de site. IBL12 bijvoorbeeld. Die wint vrij veel biedcredits. Hij/zij wint biedcredits en investeert er vaak een heel pak meer dan er te winnen zijn wat op zich dus vrijwel niet mogelijk is als zich dat blijft herhalen. Daarenboven drijft hij/zij ook de prijzen op door overal zowat te bieden. Daarnaast wint hij weinig andere prijzen en als hij ze wint investeert hij veel. Eigenaardig dus.

  5/5

  5/5

  • zegt

   Dat klopt lanterfanter ik bood vanochtend op een telefoon heletijd met iemand uit de gein en in eens steeds bij mijn vriend controleren in eens begon die IBL12 te bieden en niet eventjes we stopten om t te testen en uiteraad een paar uur later IBL12 is nog steeds aan het bieden dikke nep dus..

   1/5

   1/5

  • Lanterfanter zegt

   Blijkbaar lezen de eigenaars van deze site ook de commentaren. Nu zijn ze op een ander systeem overgeschakeld waarbij de robots dezelfde bieders laten terugkomen, soms een paar keer na elkaar, maar er blijft een regelmaat inzitten met dezelfde namen per veiling. Voor sommige objecten waarop 36 uur geboden wordt met telkens naïeve deelnemers die een biedhulpje tegen elkaar inzetten, keren die namen terug als een van de bieders ophoudt. Dus vreemd genoeg zijn er zogezegd bieders die 36 uur aan een stuk op vinkenslag liggen en telkens er een bierhulpje wegvalt plots beginnen te bieden. Nooit samen, altijd apart en net op de laatste seconde. Die profielen zetten ook zelf nooit een bierhulpje in. Bedrog en geldklopperij dus. Laat u niet in de luren leggen!

   0/5

   0/5

  • 12 zegt

   JA, IBL12 IS ER EENTJE. BIED VRIJWEL ALLEEN MAAR OP PUNTEN. ALS IBL12 ACTIEF IS, WORDEN INDERDAAD DE PRIJZEN BEHOORLIJK OPGEDREVEN. ABNORMAAL! IK HOUD 123BIED VRIJWEL DAGELIJKS IN DE GATEN. EN JA HOOR, IBL12 WEER IN BEELD. OF IBL12 ZIT INTUSSEN DIEP IN DE SCHULDEN OF IBL12 IS RIJK. HET LAATSTE LIJKT MIJ ONWAARSCHIJNLIJK. IBL12 BIEDT VRIJWEL ALTIJD ALLEEN MAAR OP BIED CREDITS, WELKE DAN OOK VOOR ZEER HOGE BEDRAGEN WEG GAAN. DIT ALLEEN WANNEER IBL12 ACTIEF IS. WARNERBROSKEN, OOK ZO EENTJE. ECHTER, DIE BIEDT ZICH NIET ROT OP CREDITS, MAAR BIED WEL LANG DOOR OP EEN PRODUCT. IK MAAK DAN EEN REKENSOM. WARNERBROSKEN HEEFT DAN AL CA 1500 EURO UITGEGEVEN, EN WINT DAN ALSNOG NIET HET PRODUCT. HUP, DE VOLGENDE DAG IS HIJ ER WEER. DE AFGELOPEN NACHT HEEFT HIJ EEN IPHONE6 GEWONNEN. HIERVOOR HEEFT HIJ DIEP IN ZIJN BUIDEL MOETEN TASTEN. IN DE WINKEL HAD HIJ ER 2 KUNNEN KOPEN.

   HET HOEVEN GEEN FIXTIEVE BIEDERS TE ZIJN. HET KUNNEN OOK GOKVERSLAAFDEN ZIJN. IBL12 IS DAAR OVERDUIDELIJK EENTJE VAN. BEN EENS GAAN GOOGLEN, IBL12 SCHIJNT EEN DAME WOONACHTIG IN BELGIE TE ZIJN.

   3/5

   3/5

  • 12 zegt

   logo Kamer van Koophandel
   Inloggen Contact
   Inschrijven en wijzigen
   Producten bestellen
   Advies en informatie
   Zoeken
   Bedrijfsinformatie bestellen
   1. Bedrijf zoeken
   2. Product kiezen
   3. Bestelling afronden

   53407857
   ZoekenUitgebreid zoeken
   1 resultaat gevonden
   DeLe MediaHoofdvestiging
   KvK 53407857Vestigingsnr. 000023288531Poelstraat 4 1441RRPurmerend
   53407857 0000 000023288531 DeLe Media. DeLe Media, 123Bied.nl, Huurhuisveiling.nl. Webportals. DeLe Media. DeLe Media. …
   Volg ons op

   0/5

   0/5

  • zegt

   Klopt wat IBL12 BETREFT. Ik volg dit al maaaaaanden. IBL12 biedt vrijwel alleen maar om bied credits. Heel af en toe een paar keer op een product. Opvallend is dat wanneer IBL12 op bied credits biedt, de prijs behoorlijk wordt opgevoerd. De bied credits gaan dan ook altijd voor abnormale bedragen weg. Ik zeg dan altijd weer in mijzelf: of IBL12 zit nu diep en diep in de schulden of is rijk. Het laatste lijkt mij zeer onwaarschijnlijk, want een rijk iemand gaat gewoon naar de winkel. Of IBL12 is iemand van 123bied.nl zelf of IBL12 is gokverslaafd.

   Tevens hieronder de gegevens van 123bied.nl
   http://drimble.nl/bedrijf/purmerend/23288531/dele-media.html

   http://www.kvk.nl/orderstraat/bedrijf-kiezen/?q=53407857#!shop?&q=53407857&start=0&prefproduct=&prefpayment=

   Eigenaar is L.Zandbergen

   0/5

   0/5

  • 12 zegt

   Ik heb ooit meegedaan op de site van 123bied.nl. Wel eens wat gewonnen, nou ja gewonnen……..daar heb ik ook dik voor betaald. Feitelijk win je niet, je koopt het.
   Ik bied al een tijd niet meer, omdat het teveel geld kost. Het werkt niet als in een Casino. Je heb geluk of je hebt geen geluk. Ik volg de site nog wel vrijwel dagelijks, inderdaad om bieders in de gaten te houden. Hoe ver zij gaan.
   IBL12 springt eruit. IBL12 biedt voor 99% alleen maar op bied credits. Opvallend is dat wanneer IBL12 actief is de bied credits voor abnormale bedragen weggaan. IBL12 is vrijwel bijna iedere dag actief en een groffe bieder. Of IBL12 zit inmiddels diep en diep in de schulden of IBL12 is rijk. Het laatste lijkt mij onwaarschijnlijk, want rijke mensen doen niet aan dit soort sites mee. IBL12 is een gokverslaafde. Een normaal mens met gezond verstand geeft niet zulke abnormale bedragen uit een site als 123bied.nl.

   Warnerbrosken is ook een opvallend bieder. Net als IBL12. Warnerbrosken biedt niet alleen op biedcredits, maar op producten. Warnerbrosken heeft welliswaar een aantal producten weten te bemachtigen, maar Warnerbrosken heeft ook mega veel bied credits er doorheen gejaagd en geen producten binnen gehaald. Volgens mijn rekensom is Warnerbrosken duizenden euro’s kwijt. De iphone etc. had hij dan ook beter in de winkel kunnen kopen, dan hij nog geld overgehouden. Nogmaals, ik vind gewonnen niet de juiste uitdrukking. Je betaald er dik voor, vaak meer dan wanneer je het gewoon in de winkel koopt.
   Wat mensen doen als zij een product binnen hebben gehaald; juichen etc. gewonnen voor maar xbedrag, dankjewel 123bied etc. Deze mensen maken puur reclame en doen dit voor de minimale 100 biedcredits die zij ontvangen wanneer zij een foto met het product inzenden.

   Zoals ik in het begin aangaf. Ik heb een tijd geleden een paar keer meegedaan op de site van 123bied, maar ik ben ermee gestopt. Je gaat n.l. hartstikke failliet als je ermee doorgaat. Het is vergelijkbaar met een Casino. Het is en blijft gokken.

   0/5

   0/5

 55. Noppie zegt

  123bied is pure oplichterij! Ze laten waanzinnig lage prijzen rondgaan en bij 0:00 komt er steeds tussen de 10 en 25 seconden bij om te bieden! Niet aan meehelpen!!!

  5/5

  5/5

 56. zegt

  Ik wilde kijken of ik een ps4 incl gta5 kon ”winnen” op 123bied.nl.

  Toen ik keek stond de prijs van de ps4 op 26,37. Inmiddels is dit opgelopen naar 43,58 en het zijn telkens dezelfde 2 mensen die bieden.
  patatjemet en soulmate123. Heel af en toe komt er een andere naam voorbij, maar van de 100 biedingen zijn er 48 van patatjemet, 48 van soulmate123 en 4x is het iemand anders.

  Ik wilde kijken hoe lang dit door zou gaan, maar het is inmiddels 04.19 uur. Krijg het idee dat deze 2 doorgaan tot een tijd waarop mensen weer wakker worden en dat ik hier nog lang kan zitten.

  Gelukkig geen geld gestoken in deze site. Heb wel wat gratis credits gehad voor aanmelden en liken op facebook, twitter en google+. Dus ik zal zeker nog een poging doen met deze gratis credits.

  Zag ook reacties over biedingen met de tijd op 0. Dit heb ik inderdaad ook al paar keer meegemaakt.

  Mijn gevoel: pure oplichting

  5/5

  5/5

 57. Anja zegt

  Ook meegedaan aan het bieden, zelfs enkele keren dat de teller op 0 stond en dat hij ging controleren en dan plotseling toch weer een andere bieder. Volgens mij bedrog.

  0/5

  0/5

 58. zegt

  ze moeten het het gaan veranderen.
  want als de teller op nul staat dat het dan ook egt klaar is en niet anderen nog de 3 sec. kans geven om hage te bieden.

  klopt helemaal niets van.

  0/5

  0/5

 59. HiddeS zegt

  Klopt niks van. Er zijn gebruikers die een veiling bijna hebben gewonnen en in de laatste seconde hun eigen bod overbieden om de prijs omhoog te krijgen. Waarschijnlijk medewerkers of robots, anders ga je je eigen bijna gewonnen veiling niet overbieden.

  1/5

  1/5

 60. zegt

  Ik speel 123bied al meer dan 1 jaar en heb nog helemaal NIETS gewonnen. ik ben meerdere keren heel lang daar achter geweest om een Samsung Galaxy S5 te winnen of voor een Amerikaanse koelkast. Maar steeds bieden hetzelfde mensen en elke dag zie ik hetzelfde mensen.
  Deze veiling site is hartstikke nep! Dit is gewoon SCAM!
  Ik heb al 3x 100 biedcredits gekocht, maar ik heb nog nooit iets gewonnen!
  Mensen ik zeg niet meedoen! Want dan voelen jullie pas echt rot dat jullie hiermee hebben meegedaan en zo voel ik ook!

  0/5

  0/5

 61. zegt

  Deze website klopt niet! Ook 75 euro ingestoken kwam er al achter dat het bied robots zijn of het personeel zelf,

  Mensen doe het niet ! Bespaar je geld

  Dit is scam!

  1/5

  1/5

 62. moeke zegt

  Ik heb niet het idee dat hier voordeel te halen is.
  Ben heel gericht aan het bieden geweest op 4 bepaalde producten.
  Wat ik achteraf wel heel toevallig vind is dat het eerste product waar ik serieus op ging bieden door mij gewonnen werd. Dus ging ik door met credits kopen en bieden op andere producten. Dom dom dom
  Conclusie: 158 euro armer en één legodoos rijker Ik had dus beter naar de winkel kunnen gaan. Dit was een dure les, maar op deze site kom ik niet meer.

  1/5

  1/5

 63. zegt

  Wat me
  Opvalt is dat de laatste tijd heel veel dezelfde personen winnen zoals jeffrey lorie etc wat raar is en volgens mij is dit geen echte veilings site maar zal wel eens gebruik maken van ratje om te zien hoeveel er nog word overgeboden door die robots pff

  1/5

  1/5

 64. zegt

  Ik ben al enige tijd lid op deze site. En naar mij mening is deze site te vertrouwen. Als ik een vraag heb en mail 123bied dan krijg ik altijd snel antwoord. Dus niks mismee. Ik heb gister GTA 5 gewonnen en vandaag 100 punten. Tot nu toe heb ik 45 euro uitgegeven en 100 voor me premium en nog punten over dus heb wel wat voordeel. Ik ga nu voor een playstion bieden. Hopen dat ik die win.

  5/5

  5/5

 65. Martijn zegt

  Een zeer sterk vermoeden dat hier niet eerlijk wordt gespeeld!!

  Er zal ongetwijfeld af-en-toe een echte winnaar zijn die een veiling wint en het artikel koopt, maar ik heb sterke vermoedens dat de hoogste bieder niet altijd een menselijk persoon is en dat er actief ‘geholpen’ wordt om zoveel mogelijk biedingen te ontvangen.
  Het valt op dat als de lijst met winnaars wordt bekeken de ‘grote en duurdere artikelen’ (TV’s, imacs, gsm’s) beduidend minder op de foto worden gezet dan de kleine artikelen, terwijl er ongeveer evenveel kleine als grote artikelen worden geveild (ca. 35% groot, 35% klein, 30% biedcredits).

  Ik heb een aantal artikelen actief gevolgd en ook op geboden en dit heeft me redelijk wat geld gekost.
  Ik heb willekeurig biedingen gedaan, maar ook specifiek een artikel opgezocht en hier een avond voor gaan zitten.
  In het begin is het nog spannend en krijg je de indruk dat het iedere keer bijna lukt, maar naarmate de tijd vordert zie je een bepaald patroon. Als je het patroon bekijkt doet het zeer sterk vermoeden dat er biedrobots worden ingezet om de prijs op te drijven.

  Inmiddels heb ik mijn account verwijdert en zal hier nooit meer aan deelnemen.

  Hieronder een opsomming van een aantal zaken die opvallen indien er actief wordt geboden op een of meerdere artikelen:

  – Ik woon in Nederland, maar mijn account is geregistreerd in Belgie.
  Als ik niet ingelogd ben en alleen de veilingen bekijk zie ik een aantal varianten van naamopbouwen voorbij komen:
  VoornaamAchternaam (bijv. KeesJansen),
  NaamGetal (bijv. Kees123),
  Fantasienaam (bijv. Spruitje)
  Als ik inlog en actief op een artikel aan het bieden ben wordt ik ineens overboden door bieders met een ‘belgische’ naamopbouw: AchternaamVoornaam (bijv. JansenKees)
  – Als je een actief biedingen uitbrengt op een specifiek product en deze wordt overboden is dit in 95% van de gevallen door iemand die ook enkel op het door jouw gekozen artikel actief is, er worden tussentijds dus geen biedingen op andere artikelen uitgebracht door deze medebieders. Dit betekend dat het overgrote merendeel van de bieders zich op 1 artikel richt zonder ‘uitstapjes’.
  – Indien meerdere vergelijkbare of zelfs identieke producten worden aangeboden blijven bieders toch op hun eigen veilingartikel bieden en wordt er door hen nauwelijks op het andere (vergelijkbare of identieke) artikel geboden. Zelfs indien er een aanzienlijk prijsverschil tussen deze artikelen zit.
  – Als je actief biedt op een product, verschijnt in het begin af en toe de melding ‘controleren’ nog, maar naar mate de tijd vordert verschijnt deze melding in het geheel niet meer, maar je wordt constant overboden in de allerlaatste seconde door 4 of 5 dezelfde ‘gebruikers’ (die ook enkel op jouw ‘gekozen artikel’ actief zijn), zonder dat daar ‘dubbele’ biedingen bij zitten (2 personen die op hetzelfde moment een bod uitbrengen).
  – Medebieders op een artikel brengen vaak een aantal keren (ca. 5) kort na elkaar een bod uit. Daarna zijn ze geruime tijd niet actief en bieden vervolgens weer een aantal keren, maar wisselen niet van artikel om op te bieden.

  0/5

  0/5

 66. M.barbe zegt

  Ik heb binnen 1 dag 2 veilingen gewonnen. 1 met extra bied credits voor 0,04 cent en een chocoladefontein voor 0,02 cent. Winnen kan dus echt wel!

  4/5

  4/5

  • stefan zegt

   Maar jij heb wel meer biedingen gedaan dan deze 2. Toevallig ben ik afgelopen week ook actief, en heb jouw naam veelvuldig voorbij zien komen overal ;).

   mijn eigen ervaring is dat kleine producten zoals games makkelijk binnen te harken zijn, als je maar op het juiste moment begint te bieden. Grotere dingen speelt de geluksfactor een hele grote rol, want er is niet echt een juist moment. Soms gaat die TV voor 80 euro eruit en soms voor 4.

   Wel handig dat producten achteraf met korting gekocht kunnen worden, alhoewel de prijs die daar staat meestal wat boven de goedkoopste winkelwaarde ligt. Zo heb ik in 1 week 2 games en een scheerapparaat gewonnen, en een xboxone en een tablet gekocht tegen een vrij lage prijs. Toch een pleister op de wonde die het bieden heeft aangericht. Uiteindelijk ben ik wel duurder uit dan wanneer ik rechtstreeks naar de winkel was gegaan.
   Maar ik heb in ieder geval nog mijn producten met korting terwijl ik ze anders een andere keer voor de volle mep had moeten aanschaffen.

   3/5

   3/5

   • 12 zegt

    Klopt stefan. M.barbe is vaak actief en verspeeld ook mega bied credits en wint vervolgens ook niets. De chocoladefontein die zij heeft gewonnen, kan zij beter in een vitrinekast zetten, want als je naar het totaalplaatje inzet geld kijkt, had zij er misschien wel 100 van in winkel kunnen kopen ;-).

    0/5

    0/5

 67. Margot de Bruin zegt

  123Bied doet erg schimmig over zijn contactgegevens, ik kon nergens vinden waar zij zich bevonden, totdat ik op deze URL keek: https://whoisology.com/archive_7/123bied.mobi

  Daar vind je ook een telefoonnummer en direct mailadres naar 123Bied. Handig voor wanneer je het gevoel hebt dat je niet eerlijk behandeld bent!

  2/5

  2/5

 68. MaxV zegt

  Ik heb in een week wel twee smartphones gewonnen, een sony xperia en een samsung galaxy! Echt een onwijs goede website en ik ga nu voor een PlayStation 4 voor mijn zoontje! Ga zo door 123Bied.nl

  5/5

  5/5

 69. Edwin zegt

  Mijn ervaring is dat de klanten zich storten op een “veiling” terwijl er de volgende dag het zelfde product ook word aangeboden. We zouden dus niet tegen elkaar moeten bieden maar gewoon een dag geduld moeten hebben. Zo heb je geen veiling die uren duurt en van slachtoffers die er de eerst 5 euro aan besteden (500 credits).
  Er zijn gemiddeld 10/20 mensen die stuk voor stuk verliezers zijn. Er kan maar 1 winnaar zijn dus bied niet te veel en niet tegen elkaar, er komt over een paar uur gewoon weer die Iphone of TV 😉
  Ook ik zie verschillende opbieders die de prijs opdrijven maar geen veilingen winnen…dat is toch erg vreemd!
  Ik sta er neutraal in, want er zijn gewoon winnaars! Maar gewoon op het juiste moment een kansje wagen kan. Wat zou je doen als je in het casino was?

  3/5

  3/5

 70. Slager87 zegt

  Het is een verslavend spelletje maar zeker een leuke manier om goedkoper aan producten te komen. Heb toch al wat leuke producten gescoord. Oke, je bent zeker wel wat meer kwijt dan de uiteindelijke eindprijs maar echt wel stukken voordeliger uit. De service is van een bijzonder hoog niveau.
  Dit is natuurlijk mijn ervaring, kan me goed voorstellen dat er mensen zijn die mis tasten. Maar dat is denk ik voor alle andere sites wel het geval? Je weet iig dat je op 123bied een uitstekende service krijgt en ze hebben dagelijks veel nieuwe winnaars op hun site. Mijn persoonlijke ervaring is gewoon goed, spreek dus alleen voor mezelf.

  5/5

  5/5

 71. Marnick zegt

  Ze doen het heel slim en klanten winnen altijd
  maar.
  moet je wel nagaan dat 1 biedcredit ongeveer 50 cent is en die ben je kwijt als je op de prijs bied met 1 cent,

  Dus 20 euro voor een iPhone 6 lijkt dan heel goedkoop, maar wel even nagaan dat er dan ook dik 1000 euro is ingestoken door klanten,

  over het algemeen moet je bekend zijn op de site, weten wat er om je heen gebeurt en weten vanaf welke prijs jij moet meebieden.

  kijk daarom altijd terug naar gesloten biedingen om te kijken bij welke prijs het stopt en kijk altijd hoeveel mensen er meebieden op hetzelfde product

  wieweet wieweet

  2/5

  2/5

 72. Jen72 zegt

  Ik heb zelf zo een 2 weken geleden iets gewonnen. Dat heeft in de winkel een waarde van ongeveer 75 euro. Toen ik voor het eerst de site zag was ik enthousiast, ik dacht voor mijn zoon een playstation te kunne winnen. Ik heb me kapot gekocht aan credits voor bijna 300 euro. Uiteindelijk had ik heel veel spijt en laat me nooit meer belazeren. Toen ik nog zo een 11 credits had besloot ik doe maar uit te geven en bood op een apparaatje. Tot mijn verbazig had ik dat bod gewonnen. Ik was er dan ook helemaal klaar mee, maar zal nooit meer aan zoiets mee doen. Er wordt ontzettend veel geboden en volgens mij zetten zij zelfs personeel in om dat te doen waardoor de prijzen heel hoog oplopen. Een enkele keer laten ze dan iemand iets winnen.
  Sinds vanmiddag is mij trouwens opgevallen dat de site uit de lucht is. Beetje vreemd eigenlijk.

  1/5

  1/5

  • Oz zegt

   Je hebt dus 300 euro aan credits gekocht en er was dus kans dat je de PS4 voor 50 tot 100 euro zou kunnen krijgen via biedingen en dan + administratie kosten kom je boven 400 euro terwijl ps4 in winkel tussen 275 tot 375 kost?

   Dan is dat wel beetje je eigen domme schuld.

   1/5

   1/5

   • zegt

    Nee hoor, niet je eigen domme schuld. Eerst googlen naar de werkelijke winkelprijs voordat je wilt gaan bieden. De winkelprijzen zijn veel lager dan de prijzen die 123.bied vermeldt.

    0/5

    0/5

 73. Henk zegt

  Oplichterssite, @KarinJ kan jij zien aan het uiterlijk als iets betrouwbaar is?
  Schijn bedriegt
  Op deze site win je helemaal niks, ze maken gebruik van cookies om je surfgedrag te bepalen en daarop zoveel mogelijk geld uit je zak weten te kloppen

  1/5

  1/5

 74. Shadem zegt

  Ik heb eens uitgerekend hoevaak er wel niet geboden wordt bij 123bied ten opzichte van andere websites: Hier wordt bijna 10x zoveel geboden! Dit kan dus bijna niet echt zijn, daarom kan ik wel zeggen dat 123bied oplichterij is.

  Wat ze slim doen: Af en toe laten ze een echte gebruiker winnen, maar er worden duidelijk veel bots ingezet om de prijzen op te voeren.

  Je bent dus gewaarschuwd!

  1/5

  1/5

 75. Paulus zegt

  Buren hebben al meerdere malen iets gewonnen op deze site, dus winnen kan wel! Die producten waren besteld bij bol.com en bezorgd door PostNL. Verder heb ik zelf via een facebook actie van deze site een barbecue gewonnen.

  5/5

  5/5

Voeg een ervaring toe

0